Žloutkové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 29 487 kJ / 7 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,27 g |
Tuky | 296,63 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 2,62 g |
Sodík | 910 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 970,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2022 21:47
Eliza: Tak je vynechte
17. 9. 2017 10:50
Hanče: spíš vy byste měla přemýšlet, než něco zveřejníte. Raději desetkrát přečíst než jednou napsat.
17. 9. 2017 08:36
"Žloutkové řezy"
No, od nepaměti se tento název používal pro kremšnity
No, od nepaměti se tento název používal pro kremšnity
17. 9. 2017 08:20
Hanče: a já zase nechápu váš nesmyslny komentář.
17. 9. 2017 07:00
Žloutkové řezy: suroviny/mimo jiné/-4 vejce, náplň-5 žloutků, 5 bílků=5 celých vajec. V tomto případě nechápu název "Žloutkové řezy"! Přemýšlejte, než něco zveřejníte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. 12. 2014 21:39
Martina: 4 žloutky jsou jen do těsta, náplň je psaná v postupu zvlášť
1. 12. 2014 20:57
Nechápu. Ze čtyř vajec v seznamu surovin použiju nějaké žloutky na těsto a pět žloutků na náplň. Matika mi nikdy nešla, ale do čtyř ještě umím.
25. 5. 2013 19:51
Tento recept mám hodně dlouho napsaný ještě ve starém sešitě,kde jsem si psala recepty,když jsem začínala s pečením.Oblíbený zákusek u mého taťky(teď ,když ho peču ,tak to mám vzpomínku na něj).Je to dost kalorická bomba a náročné na vajíčka.Slepice nosí,tak si to mohu dovolit upéct.Minulý týden jsem pekla měli jsme návštěvu,plech zmizel bleskovou rychlostí.Nechávám ztuhnout jen dvě hoďky,úplně to stačí.Mažu ještě marmeládou
4. 4. 2010 18:45
Hani, ty máš tak kouzelné nádobíčko... Řezy bych zkusila, ale nemůžeme ořechy, tak budu hledat dál...
10. 8. 2009 10:10
Žloutkové řezy musíme nechat do druhého dne ztuhnout, mě se to nepodařilo uchránit před rodinou .Řezy nám moc chutnaly, dělala jsem ještě jeden recept, ale tyhle jsou lepší +
10. 8. 2009 10:08
Hanko řezy k nakousnutí a ta konvička / hrneček ? / vzadu přímo k sežrání Je to za bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 minutami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 20 minutami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 4 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 4 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vydrží bílky v lednici? Zpracovat je můžeme na báječné sněhové pečivo
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Další recepty
Tématické fráze: žloudkové řezy žloutkové řezy listové originál ořechový žloutkový řez jarní řezy babiččin žloutkový řez kremšnity žlotkové řezy vánoční cukroví žloutkový řez kremšnity z lístového těsta jarní žloutkový řez jarní řezy recept recept na jarní řezy zloudkove rezy recept žloutkové věnečky recept jarní řez recept vánoční cukroví žloutkové zloutkovy rez s orechy žloudkový řez žloutkovéřezy ořechové tyčinky se žloutkovou polevou
Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, ořechy mleté, mouka hrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, bílek, cukr krupice
Žloutkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVM
11 názorů