Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře neskutečně dobré

Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (183×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 110 min

120 min (10 min příprava + 110 min tepelná úprava)

24. 1. 2010 14:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

phamka

10. 12. 2010 15:24

kolik mají vlastně ty dvě smetany dohromady mililitrů ?
já jsem bohužel sehnala jen velkou = 500ml:-(

phamka

10. 12. 2010 15:18

savli budu dělat zítra,ale doma mám ještě křidélka myslíš že bych to mohla dát ke sthýnkům ?:-?
jinak +19:-K

isindy isindy

13. 7. 2010 20:37

výborný recept, děláme jak z kuřecího, tak vepřového, vždy veliká dobrota...a málo nádobí ;-):-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2010 18:43

:-pSavlinko také děláváme,ale z krkovičky:-pje to mňamka:-K+:yes:

pavelk pavelk

13. 7. 2010 18:35

Dnes jsem udělal k obědu tuto mňamku.Vnuci si pochutnali a od manželky jsem byl pochválen.Opravdu to je vynikající jídlo a proto dávám bodík.
P.S. Myslím,že se dá použit i jiné maso než kuřecí.Taková krkovička by neměla chybu.Příště bude.:yes::-K

Giby-Smajla Giby-Smajla

15. 4. 2010 19:07

Bylo moc chutné, jen jsem dala pouze malou smetanu 160ml a i tak ji tam bylo až až .. Ale jinak mňamka;-)

scarlet

14. 4. 2010 19:59

:-p:-p:-p;-);-):-*:yes::-8:-K

Sodovka Sodovka

25. 1. 2010 17:22

Recept znám a dělám ho často. Kuře peču 60 - 70 minut. Tahle doba úplně stačí. Kuřátko je nejenom měkké, ale i krásně do zlatova upečené. Myslím, že je zbytečné naporcované kuře péct 1 1/2 hodiny. I 1 smetana úplně stačí. Někdy ani celou smetanu nedávám. Stačí cca 160 - 180 ml. Když je smetany více, tak brambory plavou nejenom ve smetaně, ale i šťávě, které kuře během pečení pustí. Je to výborný recept, jenom doporučuji péct kratší dobu a smetany dát méně. Někdy brambory i kuře posypu nastrouhanou nivou.:yes: Savlínko posílám :yes:+

ruzena ruzena

24. 1. 2010 17:47

+7:yes::yes::yes::-p

thomassinno thomassinno

24. 1. 2010 14:32

No tak to je paráda :-) Hned bych si dal, Jani .. zapékané receptíky, a zvláště se smetanou miluju, a proto ukládám , a vyzkouším:-8 :yes: +5

jambajs jambajs

24. 1. 2010 14:28

znám recept a mohu ho všem doporučit,naposled jsem to zkusila z kuřecích steaku a posypala sýrem;-),rozhodně posílám bodík:yes:

pipre pipre

24. 1. 2010 14:25

Hm, tak to vypadá moc dobře:yes:+2.

Saimi

24. 1. 2010 14:20

vypadá to dobře.Určitě to vyzkouším dám vědět jak to dopadlo.1. bod

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete dobré recepty dobré kuře recept na dobré kuře dobrý recept na kuře jak upéct dobré kuře kure recept dobre kure recepty recepty kuře kuře na soli jak se to dělá kuře recepty kuře jak upéct kůře recepty na kuře dobré recepty kuře jak udelat dobre kure recept na kuře výborné kuře recepty na dobré kuře recept kuře

Suroviny: stehno kuřecí, smetana na vaření, brambory, sůl, kmín mletý, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Kuře neskutečně dobré

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZgZ