Koblihy: Sladké kynuté pečivo plněné marmeládou či pudinkem, kterému neodoláte
Všichni ho známe a všichni ho také máme rádi - ano, bavíme se o krásném dozlatova usmaženém koblížku, plněném marmeládou a pocukrovaném pořádnou vrstvou cukru. Zní to jako kalorická bomba a ona to taky je, ale té chuti a nadýchanosti podlehne občas určitě každý z nás. Zkoušeli jste někdy připravit domácí koblihy? Vypadá to velmi složitě, ale opak je pravdou. Příprava oblíbených koblih je velmi snadná a určitě ji podle návodu hravě zvládnete.
Kobliho nebo donut?
Přijdete do obchodu a v úseku pečiva se na vás smějí krásně barevné, zdobené, někdy plněné uvnitř s dírou uprostřed sladké donuty. Už jen při pohledu na ně by oči jedly. Vypadají fantasticky a chutnají skvěle. Připravují se velmi podobně jako koblihy smažením ve vysoké vrstvě oleje. Chuť je také velmi podobná, jediný rozdíl je v závěrečné úpravě. Tak kterému z nich dáte přednost?
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lakto, ovo, flexi... Vyznáte se ve vegetariánských směrech? A na co ve stravě při vynechání masa nezapomenout?
Dny Marianne přinášejí pestrou paletu slev. Výhodně nakoupíte třeba kuchařky, ale i pomocníky do kuchyně
Pět nejoblíbenějších jídel britské královské rodiny: Princ William miluje sushi, Kate pro změnu neodolá indickému karí