Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Hermelín je výrazně aromatický sýr, uvnitř krémový a pružný, ale na povrchu pevný a pokrytý bílou ušlechtilou plísní. Voní po žampionech a patří mezi nejoblíbenější sýry, které se podávají při slavnostních příležitostech.
Speciality z hermelínu
- Grilovaný hermelín
- Nakládaný hermelín I
- Bramborová pánev s hermelínem
- Cuketové karbanátky s hermelínem
- Žampionový salát s hermelínem a jarní cibulkou
- Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a hermelínem
- Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou
Hermelín v kuchyni
Hermelín v kuchyni využijeme na přípravu různých specialit, jejichž příprava je obvykle rychlá a snadná. Mezi nejoblíbenější patří smažený hermelín v trojobalu, grilovaný hermelín a nakládaný hermelín, který připravujeme především jako jedlý dárek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Banana split
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 23 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Komentáře