Jak připravit křupavé cibulové kroužky? Fantastické pohoštění vás nadchne
Cibulové kroužky jsou chutnou pochoutkou k pivu nebo vínu. Podávejte je s různými dipy nebo jen tak samotné. Záleží pouze na vás, v jakém druhu těsta se je rozhodnete obalit a co vám nejvíce zachutná.
Různé druhy obalování
- Pivní těstíčko: Základem je pivo, mléko, hladká mouka a vejce.
- Pikantní těstíčko s bylinkami: Vytvoříme ze zakysané smetany, vejce, hořčice a koření. Hodí se i pro pečení v troubě. Kroužky na závěr obalte v drcených kukuřičných lupíncích.
- Klasický trojobal: Hladká mouka, vejce a strouhanka nikdy nezklamou a cibulové kroužky budou famózní.
Tip: Obalování vám usnadní vychytávka. Malé množství kroužků cibule dejte do igelitového sáčku nebo uzavíratelné krabičky, ve kterých máte hladkou mouku, poté i strouhanku. Řádně uzavřete a zatřepejte. Cibulové kroužky budou hned obalené.
Můžete si připravit i zdravější variantu a cibulové kroužky dát péct na pečicí papír do trouby. Jaké ze zvolených těstíček máte nejraději? Budeme rádi, když se s námi podělíte o své tipy v komentáři pod článkem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak upéct slané tyčinky pro návštěvu. Oblíbené pohoštění připravujeme z různých druhů těst
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Komentáře