Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Dojedli jste sklenici kvašených okurek a zůstal vám už jenom lák? Stejně jako kvašené okurky obsahuje užitečná probiotika a bylo by ho škoda ho jen vylít. Dá se jednoduše využít a nic nemusí přijít nazmar. Dokonce ho můžeme uložit na později.
Využití láku z kvašených okurek
Jak uchovat lák z kvašáků
Na závěr pro vás máme recept na výrobu domácích kvašených okurek. Tato jednoduchá dobrota patří k tomu nejlepšímu, co si můžeme připravit z přebytků okurek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Banana split
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 17 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Jak připravit nejlepší čočku na kyselo? Tradiční novoroční jídlo uvařte podle skvělého receptu s názorným videem
Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Komentáře