Ryby na grilu: Máme pro vás 3 rady, jak poznat kvalitní mraženou rybu vhodnou ke grilování
Grilování mražených ryb provází často obavy z toho, abyste nesáhli při jejím výběru vedle. Už nikdy nesáhnete, máme pro vás tři rady, na co se u mrazáku v prodejnách zaměřit. Díky tomu vás už nečeká žádné nepříjemné překvapení.
Grilování mražených ryb má svá dvě úskalí - jak vybrat kvalitní mraženou rybu a jak ji správně rozmrazit. Buďte si jisti, že díky následujícím radám vyberete z mrazáku vždy tu správnou, a to nejen na grilování.
- Kvalitní ryby jsou mraženy bezprostředně po výlovu, ještě na moři. Výrobci tento údaj vždy uvádějí na obalu, pokud tomu tak je.
- Také pozor na datum výroby, nemělo by být starší 3 měsíců. Starší kousky už nejsou tak pevné a můžete být zklamáni z jejich "blátivé" konzistence po rozmražení.
- Pokud na rybu přes obalový materiál vidíte, neměla by být pokrytá krystalky ledu. Znamenalo by to rozmražení a následné opětovné zmražení ryby, což je nežádoucí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Teď už vám nic nebrání v tom, abyste si začali užívat i samotný výběr ryb, namísto hlavy plné obav, zda-li budete mít šťastnou ruku. Podle následujícího video-receptu můžete také vyzkoušet přípravu skvělého pstruha.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 10 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
Komentáře