7 oblíbených tvarohových pomazánek připravíme velmi rychle. Nejlépe chutnají na čerstvém pečivu, doplněné kapií a cibulkou
Tvarohové pomazánky jsou rychlé a nenáročné na přípravu, navíc se řadí mezi finančně úspornější. Stačí smíchat několik surovin a za chvilku si můžeme pochutnávat. Pomazánky většinou necháváme vychladit, tím se v nich nejlépe prostoupí chutě.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
O tom, že tvaroh je oblíbenou surovinou pro naše kuchařské zpracování, svědčí i velká oblíbenost tvarohových moučníků. Můžeme vyzkoušet třeba hrnkový recept na rychlou tvarohovou buchtu, s jejíž přípravou nám pomůže názorné video:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat domácí tvaroh. Oblíbené recepty nám poradí s jeho přípravou v domácích podmínkách
Sterilované kapie jsou atraktivní pro zdobení pokrmů studené i teplé kuchyně. Na jejich zaváření není nic složitého
Nejoblíbenější česnekové pomazánky. Jednohubky s nimi zmizí z talíře jako první
Komentáře