Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzim je tu a s ním i chladnější počasí, které ukončilo dlouhé procházky, táboření i pobíhání vašich dětí po přírodě a koupalištích. To ale nevadí. S tímto ročním obdobím totiž přichází i spousta jiných zajímavých aktivit, které můžete se svými dětmi dělat v pohodlí a teple domova. Penny vám chtělo usnadnit práci s vymýšlením, jak ty nejmenší zabavit, a tak vytvořilo kuchařku "Vaříme si a hrajeme s.", ve které si každý najde to své. Kuchařku nyní můžete zakoupit za akční cenu 29,90 Kč.

Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny tak, aby si děti mohly samy vybrat, s kým z rodiny budou vařit a jaké pokrmy připraví.

Základem zábavy je zakoupení kuchařky na jakékoli prodejně Penny. Do té si postupně vlepujete samolepky, které slouží jako seznam ingrediencí k receptům, vystřihovánky nebo vtipné obrázky. Samolepek je celkem 60 druhů a ke každému nákupu nad 300 Kč získáte zdarma hned 4 z nich. Kuchařka "Vaříme a hrajeme si s." je navíc plná zajímavostí, nejrůznějších tipů, hádanek, kvízů a soutěží. Vaše děti se tak kromě zábavného vaření mohou naučit  něco z historie vaření, jak správně stolovat, rozeznávat zdravé potraviny od nezdravých a mnoho dalších zajímavých tipů a rad.

To ale není vše. Penny vytvořilo i speciální webové stránky varimeahrajemesispenny.cz, kde najdete kromě informací o soutěžích i zajímavé recepty ze všech krajů České republiky. Budete tak moci vyzkoušet třeba hanáckou syrnici, litoměřický závitek, selské brambory z Vysočiny nebo bigoš v kotlíku.

Věříme, že si vaření užije celá vaše rodina a společně si připravíte nejen nové a zajímavé recepty, ale zažijete i  spoustu zábavy.

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více