Čokoládové festivaly v lednu
14. 1. 2019 Historie a zajímavosti
Přijďte ochutnat fantastickou čokoládu! Největší sladká událost v ČR se vrátí! Zveme vás na dva Čokoládové Festivaly konané v lednu 2019 ve Zlíně a Lysé nad Labem.
Chystáme Zlín Čokoládový Festival 2019 (od 18. do 20. 1. – Sportovní hala Novesta). Dále chystáme Lysá nad Labem Čokoládový Festival 2019 (od 25. do 27. 1. – Výstaviště). Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou. Vstup 60 Kč. Sleva pro studenty a důchodce 40 Kč. Pro děti do 6 let bude zdarma.
Vstupenky na oba festivaly můžete zakoupit i na Ticketstream - do Zlína a do Lysé nad Labem.
Máme pro Vás připravené kvízy, soutěže a spousty dárků!
- vaření s čokoládou
- stánkový prodej
- degustace
- workshop
- vystoupení
Více informací na www.cokoladovy-festival.cz.
Kontakt:
Čokoládový Festival
Agentura ChrisEvents
Jižní 299/25, 779 00 Olomouc
Recepty k tomuto článku
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Mezinárodní den kuchařů
Den všech kuchařů můžete oslavit třeba tím, že zajdete do vyhlášené restaurace či oblíbené hospůdky. Mezinárodní den kuchařů se pojí také s… Číst více
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Nakládání do soli, octa, medu i oleje, sušení,… Číst více
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert
Jídla z brambor najdete v jídelníčcích napříč… Číst více
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!
K létu jednoznačně patří osvěžující saláty. Mezi… Číst více
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Obyčejné jídlo našich babiček může zazářit také… Číst více
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
Holandský řízek patří ke klasikám, které by… Číst více
Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší
Miroslav Kalina rád vaří z kvalitních surovin a z… Číst více
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc
Vepřenky nebo pepřenky? Pro šéfkuchaře Hliněné… Číst více
Stravovací návyky modelky Naomi Campbell: Má seznam zakázaných potravin a v letadle by jídlo nikdy nepozřela, říká její kuchař
Naomi Campbell patří od svých patnácti let mezi… Číst více
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu
Návštěva restaurace má být spojena především s… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Čokoládové mističky: Báječný dezert připravíte podle videonávodu
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40