jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Smažený kuřecí řízek

Smažený kuřecí řízek
nahoru
Smažený kuřecí řízek Smažený kuřecí řízek Smažený kuřecí řízek Smažený kuřecí řízek Smažený kuřecí řízek
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso

Suroviny:

500 g vykostěných kuřecích prsíček,
sůl,
3 vejce,
hrubá mouka,
strouhanka,
olej

Postup přípravy receptu

Maso omyjeme, osušíme a větší kusy rozkrojíme na tenčí řízky. Osolíme a necháme 30 minut odležet. Potom řízky obalíme v hrubé mouce, ve vejcích rozšlehaných se solí a v prosáté strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji při mírnější teplotě.

Poznámka

Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Smažený kuřecí řízek"

autor: Pepa z Vinohrad (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 10:44:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

autor: Pepa z Vinohrad (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 10:44:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

vloženo: 06.02.2014 17:35:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdenal: Řízek-klasický plátek určitě jen chvilinku, než zhnědne strouhanka, na mírném ohni. Obalené stehno raději v troubě, zhruba 40 min na 200 stupňů a otáčet během pečení

autor: zdenal (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2014 11:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho se to zhruba smaží??
smajlik

vloženo: 12.09.2013 20:48:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovolím si přidat foto smaženého kuřecího stehna, které jsem smažila v troubě jen na pečícím papíře smajlik

autor: rebeka
vloženo: 18.04.2013 16:53:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irule:smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irule
vloženo: 18.04.2013 13:34:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky bych si dala smajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 18.04.2013 13:33:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes k obědu a .. gutsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2012 14:10:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikMnam, mnam, mnam.To je pochoutka.Toto bych klidně jedla každý den.A jak je to křupavé !!!smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.06.2011 08:22:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aby sa vám neprepaľoval tuk na smaženie,pridajte kolieska mrkvy,ktoré vymieňajte podľa potreby.smajlik

autor: melisnicka
vloženo: 24.03.2011 08:44:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dávám bodík. Klasika a pro začínající kuchtíky nejjednodušší jídlo.

autor: kagor@seznam.cz (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.02.2010 12:33:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mnam mnam, byla to velika pochoutka. Zacinam s varenim a jen me chybi jak dlouho to mam smazit, staci priste jen orientacne. smajliksmajliksmajlik

autor: major zeman II. (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.11.2009 11:18:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvele jidlo. tohle bych jedl klidne kazdy den. opravdu vynikajici. ale hodily by se k tomu lip hranolky s chili :)smajliksmajliksmajlik

autor: rumarta
vloženo: 03.04.2008 13:41:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kuřecí řízek s bramborovou kaší je to samé, pouze změna hrubosti mouky na obalování. Jinak žádná novinka - obojí klasický obalovaný kuřecí řízek. Zřejmě jsou to recepty pro začínající kuchařky, ale že by opět musely být uváděny 2x si nemyslím.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

remoska recepty řízky kuřecí řízky smažené jak dlouho se smazi rizky smažený řízek recept smažení řízků řízek kuřecí kuřecí řízek smažený recept smazene kureci rizky jak dlouho smažit kuřecí řízek recept na kureci rizek kureci rizek obalovany obalovany rizek jak obalit řízky jak smažit řízky postup obalování řízků obalování kuřecích řízku smažený kuřecí řízek smažení řízků doba smažení rizek recept smažené řízky smažený kuřecí řízek recept smažené kuřecí řízky recept obalovane rizky smažení kuřecích řízků obalovani rizku postup obalovaný kuřecí řízek kuřecí řízek recept postup pri obalovani rizku obalování řízků řízek recept smažený řízek kuřecí řízek jak se obalují řízky jak dlouho smažit řízky jak obalit řízek kuřecí řízek smažený obalované kuřecí řízky recept na řízek kuřecí smažený řízek jak se obaluje rizek smažený řízek jak dlouho smažít řízek




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty