Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

12. 6. 2011 15:24

Suroviny

Porce: 8 velkých řízků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 950 kJ / 1 661 kcal
Bílkoviny266,35 g
Tuky55,36 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 2,51 g
Sůl6,49 g
Sacharidy22,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Četla jsem v jednom časopisu radu, jak udělat řízky jinak, než klasicky a to právě s touto perlivou vodou. Raději smažím řízky v troubě, jsou stejnoměrně a zlatě osmažené a jsou krásně křehké. Nemusí se u toho stát a je to krásně nadýchané. Perlivá voda uděla v tom vážne hodně změnu k lepšímu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 9. 2013 16:11

aja.g: těším se, pak napiš, jaké byly na pivě, díky;-)

aja.g

29. 9. 2013 11:12

Dneska řízečky dělám k obědu a místo perlivé vody dávám pivo. Má tytéž účinky a ještě má svojí chuť :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 7. 2011 16:48

Koubkova: Děkuji, to mne potěšilo, že chutnalo:-K;-):-K

Koubkova Koubkova

19. 6. 2011 21:54

Smažila jsem v troubě na peč.papíru, bez maštění, nejdříve jsem řízky osmahla na pánvi jen tak zprudka,a jen se po nich zaprášilo.Syn prohlásil, že jsou jak z KfC:-p:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 6. 2011 17:12

Daniella O.: díky za bodika, mam frmol, deticek v jeslich je moc, tak písnu, jak to jen půjde, ahojky:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 6. 2011 17:10

mysulka: děkuji, to moc potěší:-K:-K

mysulka mysulka

17. 6. 2011 15:11

:yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 6. 2011 12:03

Koubkova: já nemám zkušenost s řízkama takto na papíru pečícím, asi bych ale ten papír potřela olejem a pak se průběžne dívala, jak to vypadaá dál, evf pak i přikápnout olej, ten zdravý, jasne,:-p ale i to zkusím, dobrý nápad,:-K:-Kdíky Iva

Koubkova Koubkova

15. 6. 2011 09:21

A co když ty řízky nechám péct v troubě na peč.papíru:-?:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 6. 2011 11:00

Anna Kocikova: Děkuji , jo dobrý nápad Aničko, já jsem je potřela tou harisou a taky prima, děkuji,

Dana61

14. 6. 2011 10:31

varilamyskakasicku - a já se tu dávím sušenkou:yes::-D báječné papání

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 6. 2011 00:16

:-p+10:yes:za príma recept,který dělávám podobně,jen vynechávám vejce-stačí udělat těstíčko jen z perlivé vody,hl.mouky,poté lehce protáhnout strouhankou(já do ni přidávám ml.červenou papriku a trošku sezamového semínka),po 2 minutách z každé strany osmažit na malém množství tuku na pánvičce a dát dopéct do trouby na pečící papír:-*Moc nám to chutná:yes:

Daniella O. Daniella O.

13. 6. 2011 18:06

Tohle mi nekde uteklo, urcite vyzkousim :-p:-p:-K.

maiva maiva

12. 6. 2011 19:30

varilamyskakasicku:tak o perlivce vím, ale ještě nezkusila.Příležitostně už musím vyzkoušet;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 6. 2011 18:57

rebeka: o.k. já to právě už klasicky nedělám, manžel to chce vždy takto, no výjimky mám u jater smažených třeba, ale jinak dobré, ta perlivka zašumí do té směsi:-)) a vážne je celé masíčko křehčí, chutnější, ona asi i ta směs je dobrá, ale s tou perlivkou to budu dělat a i máš o jednu misku méne pak nádobí, jak máš mouku, vejce a vodu v jedné misce, no a jak se máš Nado??:-K:-K?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trojobal na řízky trojobal jinak trojobal jak ohřát řízky jak ohřát řízek křehký nadýchaný vepřový řízek jak ohřát smažený řízek jakou mouku na rizky jakou mouku na trojobal jak ohřát smažené řízky jakou mouku na řízek aby byly řízky křehké nadýchaný řízek jakou mouku na obalovani trojobal kfc jakou mouku na obalování řízků trojobal jako z kfc kuřecí smažené dle kfc obalování řízků trojobal jakou mouku na rizky ?

Suroviny: maso kuřecí, harissa, hořčice, omáčka worcesterová, vejce, mouka hladká, strouhanka, voda perlivá, olej, citron, bylinky

TopRecepty.cz

Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZZWR