Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek marinovaný v jogurtu

Obalení řízků ve strouhance z čerstvého pečiva dodá řízkům zvláštní křupavost. Naložením do jogurtu maso zkřehne, což se využívá zvláště u vepřové kýty. Pro ozvláštnění můžete do jogurtu přidat česnek nebo bylinky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 7. 2023 18:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 759 kJ / 1 376 kcal
Bílkoviny205,06 g
Tuky28,27 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 933 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,11 g
Sacharidy73,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

6. 7. 2023 18:59

Marie Svarcova: Přesně tak, je to výborné. Děkuji za komentář. :-K

Hella Hella (moderátorka)

6. 7. 2023 16:07

Křehkému a dobrému řízku nelze odolat! ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 7. 2023 07:25

:-)<3:yes::yes:dávám marinovat do jogurtu nejen řízky, maso je vždy šťavnaté a dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, jogurt bílý, mouka polohrubá, vejce, rohlík, sádlo

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek marinovaný v jogurtu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x6Lk