Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Expresní horká čokoláda

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2010 16:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.reproplast.cz/kup-kuchynske-potreby-val...

Trošku jsem si to usnadnila, když je ráno ve všední den kalup, čili spěch a shon ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

30. 4. 2010 11:20

;-) finneta - dnes, když existují přístroje, kterými do pěny našleháš odtučněné mléko, tak proč ne? A dětem, pro které je recept určen především, ta troška šlehačky neublíží - přijatou energii vybijí dřív, než dojdou do školy.

hyacintka

30. 4. 2010 10:20

srettko,recept je fajn i receptík je náhodou napsaný pěkně;-) .Myslím kdo chce tak tomu porozumí a kdo netak ať se zaregistruje a potom třepa porozumí:-!.Nic si s takových komentářů nedělej a posílej další dobrůtky.A já posílám bodík a zítra likviduji velikonoční vajíčka.Hezký den!!:-K:-K:-K

hafikov hafikov

30. 4. 2010 09:44

Receptík super.A některé komentáře:-?:-?:-?Nejsme na Topkách jako jedna rodina?Mám ráda humor třeba i v receptu.:-K

srettka

30. 4. 2010 08:35

táák:-p a cenzůro, jen do mě:-D

finneta

30. 4. 2010 08:03

no, odpoledne pro zahřátí možná a jednou za čas ano, ale ke snídani šlehačka? to bych se pak musela dávat dohromady celý den.;-) ale jinak to nezní špatně.

eva hubova eva hubova

30. 4. 2010 07:56

;-(proč já vždycky příjdu pozdě:-D+14

srettka

30. 4. 2010 06:21

Jen jsem chtěla podotknout...pokud bude mít někdo ke mě a mému projevu výhrady,viz nereg. Věrka, Zdeňka ,Marie tak ať se nejdřív zaregistrují. Projevy rádoby anonymů ode dneška prostě odmítám. Myslím, že se tu neřeší nic osobního;-)

Nadja Nadja

30. 4. 2010 00:11

olina16 - také mám ráda jasné, přehledné a srozumitelné recepty, se surovinami řazenými tak, jak se postupně přidávají. Ale každý má jiný systém a já, pokud chci,si mohu daný recept upravit podle svého při přepisu.

Nadja Nadja

30. 4. 2010 00:02

:-S Bohužel jsem také o původní verzi přišla a mrzí mne to. Posílám další bodík.:yes:
:-O Zdena (neregistrovaný/á) - když nerozumíš, tak se zeptej - od toho jsou komentáře. A jaké výrazy považuješ za nevhodné?
Spíš se soustřeď na správné psaní ý/í (viz povrchný styl psaní).
:-(( Marie (neregistrovaný/á) - pokud Ti tak vadí nespisovné výrazy, tak je zajímavé, že Ti ani trochu nevadí autorku receptu přejmenovat na Strettka - správně je Srettka. Dále píšeš, že recept je prezentace těchto stránek a proč by s humorem napsaný recept měl být horší než strohý popis? Pokud je bez hrubých chyb, je to zcela OK. I v některé kuchařské knize se objevují vtipně glosované recepty, např. od Achille Gregora Muž v zástěře - a je to milé počteníčko.
A pokud Ti tak na srdci leží úroveň těchto stránek, tak proč se nezaregistruješ? Je lepší jen tak nakouknout a kritizovat?
;-) variel, asi sis nevšimla, že interpunkci nepoužívají jen ti, kteří žijí v zahraničí - jejich klávesnice háčky a čárky nemá.

olina16

29. 4. 2010 23:04

Taky jsem nečetla původní verzi, tak můžu soudit jen podle komentářů. Budu asi jedna z mála, ale já mám ráda recepty jasné, srozumitelné, bez různých krajových nebo hovorových výrazů, kterým ne každý musí rozumnět, napsané tak, aby jim porozumněli i začátečníci. Když recept, tak se vším všudy, tj. množství i postup. Pokud si tam chce autor přidat "něco osobního", může to napsat třeba do poznámky.

michsamant michsamant

29. 4. 2010 21:46

:-p:yes:

Svetlana Svetlana

29. 4. 2010 21:41

...jubilejní - desátý....:-)

Svetlana Svetlana

29. 4. 2010 21:41

:-((:-((:-((...a já jsem taky nečetla původní verzi a štve mně to...holky, které jste neregistrované a vadí vám to, tak buď se zaregistrujte, přidejte nějaký dobrý recept a pak teprve kritizujte!!!!...jo a k receptu...já tady na tu čokoládu využívám o Velikonocích a po "Mikuláši" Ladikovi figurky...já je hodím do mixéru, rozdrtím na padrť a tu používám buď na tento nápoj, nebo na posypání krupicové kaše, nebo poháru, prostě mám zavařovačku čokoládové drtě v lednici a takto ji spotřebovávám taky...no a samozřejmě posílám bodík - i když nevím kolikátý...:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2010 21:01

Prosím moc, už se na to vykašlete. Mi se to taky líbilo a nekazte si večer. Opět neregistrovaní... Běžte fakt na web, kde se píše jen spisovně a recepty čerpejte raději z časopisů:-((

drahulin drahulin

29. 4. 2010 21:01

Já taky o ní přišla.:-(Škoda.;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: horká čokoláda recept popis pracovního postupu sloh slohová práce popis pracovního postupu pracovní postup sloh recept na horkou čokoládu slohová práce recept slohová práce popis receptu recept horká čokoláda popis pracovního postupu slohová práce pracovní postup horká čokoláda sloh popis pracovního postupu slohové práce pracovní postup vaření slohové práce recept sloh pracovní postup slohová práce popis pracovního postupu recept horká čokoláda z mikrovlnky slohove prace pracovni postup slohové práce recepty recepty horká čokoláda

Suroviny: mléko, zdobení figurky čokoládové, zdobení figurky čokoládové, zdobení čokoládové, šlehačka, skořice, zdobení čokoládové, cukr, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Expresní horká čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J83D