Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2009 15:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 427 kJ / 580 kcal
Bílkoviny8,06 g
Tuky30,05 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol0 mg
Sodík81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy67,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

NADEI

18. 2. 2017 15:05

:yes: :yes: :yes: vyzkoušela jsem náplň do kynutých rohlíčků, je naprosto úžasná, ještě ji vyzkouším do listového těsta <3 díky za skvělý recept a přikládám fotečku

Lenka

15. 1. 2016 20:27

Po dlouhé době komentář:-)..zkoušela jsem tuto náplň, výsledek je moc dobrý, dřív jsem prostě balila kousek hořké čokolády, ale to bylo takové hořké a vždy to ztvrdlo do původní podoby. Pudink jsem zamíchala rovnou do teplého a myslím, že se tím nic zvláštního nestalo. akorát se mi pak nechtělo čekat, až to ztuhne, měla jsme už nakynuté těsto, tak jsem balila ještě v hodně "krémové" a trochu vlahé konzistenci, což bylo u makovek dost nepraktické, rohlík pak nešel pořádně zabalit a utáhnout, raděj si to naplánujte líp jak já a počkejte si:-).

Marco

6. 1. 2012 17:38

:-D:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-D:yes::yes::-) super receptík veľmy chutná plnka

zizala

13. 5. 2010 12:55

:-O:-O Tohle mi uniklo...super nápad ;-):-p:yes:

Věrka.

13. 5. 2010 08:53

Děkuji za krásnou náplň, moc se mě recept líbí.

Katarinka

23. 9. 2009 16:16

Neskúšala som to vmiešať do teplého,neviem,čo by to spravilo.Ale ide o to,že čokoláda musí byť stuhnutá,aby sa s ňou dalo dobre robiť.Ale nie úplne:yes:ako píšem vyššie.Keď sa to začne piecť,čokoláda sa začne roztápať a puding zas docieli to,že čokoláda nevytečie z koláča.A plnka bude akurát.Vyskúšaj,držím palce:-)):-))

Eva

23. 9. 2009 14:23

Prosím o vysvětlení. Ten neuvařený pudink (pudinkový prášek) mám zamíchat až do hotového, vychladnutého, hustého krému? Proč se pudinkový prášek nemůže do čokoládové plnky zamíchat ještě když je čokoláda teplá a řídká? Děkuji za vysvětlení.

suzanna

20. 5. 2009 10:26

Katarinka, moc dekuji za vysvetleni, jak je to s tim pudingem, ted uz je mi vse jasne :-8
jinak croissanty i napln vypadaji velice lakave :yes:

mirca75

20. 5. 2009 06:10

Katerinka:-)my moc na čoko plňky nejsme,ale myslím že až udělám tuto,tak se obzor našich chutí rozšíří o kousek dál;-).Vypadá totiž velmi chutně a šťavnatě:-p A už jde do oblíbených:-)

Ašina

20. 5. 2009 00:46

Zdravím, to vypadá velice lákavě. Hned zítra si to opíši do svého sešitku. Moje dcera miluje pečivo z listového těsta plněné čokoládou:-):-), ale zatím jedla pouze kupované, protože jsem netušila jak čok. nápň udělat. Dávám 1 a pochvalu před nastoupenou jednotkou. Děkuji A.H.

JanaDorazinova

19. 5. 2009 17:10

Katarinko, super, to už je k pochopení;-):yes:

Jikotka

19. 5. 2009 16:32

Ukládám si a vyzkouším :yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: popis pracovního postupu sloh popis pracovního postupu palačinky sloh popis pracovního postupu palačinky sloh popis pracovního postupu čokoládová náplň do buchet sloh popis pracovního postupu recept popis pracovního postupu vaření sloh pracovní postup recept pracovni postup sloh popis receptu čokoladová naplň pudinkáče sloh pracovní postup plnka do dortu dort kamion s postupem sloh recept pracovni postup palacinky popis pracovniho postupu-vareni popis pracovního postupu sloh recept popis pracovního postupu-recept

Suroviny: čokoláda, šlehačka, cukr vanilkový, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZl4