Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachová kaše s cibulkou

Při vzpomínkách na školní jídelny většinu z nás hrachová kaše neláká. Zkuste jí dát novou šanci a připravte si podle receptu lahodnou kaši doma. Má jemnou chuť, správnou konzistenci a krásně voní smaženou cibulkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (87×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min Bez doby namáčení hrachu.

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava, Bez doby namáčení hrachu.)

12. 3. 2008 17:27

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 219 kJ / 2 203 kcal
Bílkoviny122,72 g
Tuky51,77 g
Vláknina66,16 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy280,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Daniela H.

15. 1. 2012 09:55

Danila

15. 1. 2012 09:53

Hrachovku miluje celá moje rodina, je fakt skvělá, díky za recept!

sonička

14. 12. 2011 12:25

kaše opravdu moooooc dobrááá....mňamka:-)

Sonicka

29. 11. 2011 14:09

Tak dnes jsme ji měli,a je opravdu výborná.Doporučuji.:-p:-p

beckiina

3. 11. 2011 10:17

jdu ji vařit,tady těch receptů je hrozně moc,tk doufám,že jsem si vybrala ten nejlepší,držte mi palce:-p

Ales.Smekal

20. 10. 2011 11:11

prave ji delam,poprve v zivote.snad se povede.diky za recept

Milka

17. 10. 2011 14:50

Kasu som robila 1krat ale zo zlteho predvareneho hrachu a bola vyborna... za 10min hotovo :-)) vyborna!

melo

9. 10. 2011 12:23

Tak pochopitelne neni ecko jako ecko. Na druhou stranu cely internet je plny prevazne subjektivnich dojmu. Viz napriklad demonizace glutamatu, prestoze jeho skodlivost nebyla nikdy spolehlive vedecky prokazana. A koment od euphrasie je uz uplny autosugestivni blabol.

MARV

2. 10. 2011 14:01

UDELAL JSEM JI ZE STERILOVANEHO HRACHU A BYLA SUPER:yes:

karel4328

29. 7. 2011 05:06

100 lidí 100 chutí vaříme tak aby nám to chutnalo,lučtěniny maji tendenci k nadímáni .to k tomu patří,a proto když mužete tak k tomu neco kyselého

Jana

16. 4. 2011 08:37

Děkuju za recept, jdu vařit :-) Doufám,že se povede a chlapům bude chutnat. :-p

Ivana Frolíková

13. 4. 2011 15:58

Lenko,díky za recept,kaše je výborná. Uvařila jsem si jí na zítřek ale měla jsem co dělat ,abych ji nesnědla hned.Díky ještě jednou,zdraví Iva

Ivuna

5. 4. 2011 20:46

Tak tu zítra uvařím chlapům k večeři,to bude mazec už se těším :-D

vašek

17. 3. 2011 23:30

:-((

Bozo

17. 3. 2011 16:34

HoBe: jeste horsi je E55 ;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recept na hrachovou kaši recept na hrachovou kasi recept na hrachovou kaši jak uvařit hrachovou kaši hracová kaše video recept na hrachovou kaši hrachovakase recepty na hrachovou kaši hrachov kae hrachvá kaše recepty-hrachová kaše hrahova kaše hrachová kaše-recept hrachová kaš hrachové pyré hrachová kaše zelený hrách chrachova kaše recepty z hrachu hrchová kaše jak udělat hrachovou kaši

Suroviny: hrách, voda, sůl, pepř mletý, majoránka, cibule, sádlo, česnek

TopRecepty.cz

Hrachová kaše s cibulkou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3mM