Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruská zmrzlina s kakaem

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2010 12:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 077 kJ / 258 kcal
Bílkoviny13,20 g
Tuky0,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy50,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera jsem tento recept objevila v Lidových receptech a hrozně mne nadchnul. Hned ráno jsem šla na to. Musím říct, že je to opravdu vynikající a hrozně jednoduché.

Recept do Lidových receptů poslala paní Zdena Kincová z Nedvědice a já jí za něj moc děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hugou

8. 8. 2010 23:19

no tak¨už to taky vidim ,tak ten necelej půl/litr bude ,ale vypadá moc dobře,a nemusí se míchat nebo něco ,stroj na zmrzlinu neni potřeba?

maris maris

8. 8. 2010 23:16

Teď jsem si recept pořádně přečetla a zjistila jsem, že jsem ho velice často kdysi dělávala / mám ho od kamarádky /, ale bez kakaa. Mohu doporučit, zmrzlina je moc dobrá.:-p+

Majka

8. 8. 2010 22:56

Jaké množství zmrzliny se udělá? Vyplatí se cenově? Jedna červená šlehačka stojí 20,-Kč, Dvě šlehačky 40,-Kč. Proto by mě zajímalo kolik ml. zmrzliny se z těchto dvou šlehaček udělá. Jsou to aspoň dvě takévéto zmrzliny? http://www.donaskapotravin.sk/product/images/4841k.... Děkuju za odpověď.

ivulinka ivulinka

8. 8. 2010 19:58

Jani, koukám, že se ti hodně povedla, posílám ti bodíka:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2010 19:54

Díky všem za bodíky a zkuste!! Já zanesla vnoučatům kelímek a zaprášilo se, rodiče jen ochutnali:-)). Určitě by se to dalo i nějak zkombinovat s těmi oplatky, kdyby byla vhodná nádoba. Oplatky dolů, zmrzlina, oplatky nahoru:-p

yanull yanull

8. 8. 2010 17:37

Jani, tak to je tedy zmrzlinka jako fík. :-p:-) Silná konkurence pro obchodní řetězce a z dostupných surovin. Také ji určitě zkusím, naše dámy se už se uráčily snášet eko vejce ;-). Jen při šlehání rozdělím ty cukry, do bílků i do šlehačky. A tobě 12. bodík. :yes::-K

chrismas111

8. 8. 2010 14:56

:-*mňaaaam:-K:yes:

marunda marunda

8. 8. 2010 14:54

Jani, vypadá krásně!:yes:

michsamant michsamant

8. 8. 2010 14:35

:-p:yes::yes::yes: mnamky

Zdenka1

8. 8. 2010 14:24

Další dobrý nápad jak zužitkovat zbylé bílky:yes:. Při první vhodné příležitosti vyzkouším.:-p

aranosi

8. 8. 2010 14:06

:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2010 13:42

No, lahoda to teda je, už skoro není nic!!:-D

AniCiz

8. 8. 2010 13:34

:yes::-K

Bibinka Bibinka

8. 8. 2010 13:17

No Jani, to musí být lahoda:-pmáš 5.bod:yes:

Ivana Ch

8. 8. 2010 12:57

Teda to je něco:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ruská zmrzlina ruská zmrzlina recept zmrzlina co za par sekund udela zmrzlinu recept zmrzlina chlebíčky aranžování ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí ruská zmrzlina recepty jak zuzitkovat zbylé řízky zmrzlina z bílků recepty-zmrzlina super hubova omačka recept ruská zmrzlina lidový chlebíček recept jogurtova zmrzlina s kakaem ruská zmrzlina čokoládová русский рецепт aranžování zmrzliny chlebíčky aranžování recepty jak zužitkovat bílky

Suroviny: šlehačka, cukr vanilkový, cukr moučkový, bílek, kakao

TopRecepty.cz

Ruská zmrzlina s kakaem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z7Zm