Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 571 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,49 g |
Tuky | 23,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 135,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtovo – vanilková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WZ
Moje poznámka
Jogurtovo – vanilková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WZ
Nejnovější recepty
Vejce vařená trochu jinak
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové řezy s arašídovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené palačinky podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Lískooříškoví brumíci bez přidaného cukru
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
Přidáno 20. 3. 2025 10:01
Quinoa s rajčaty a bazalkou
Přidáno 20. 3. 2025 09:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka
Patohl před 6 minutami
Vajíčkový salát
Panova před 15 minutami
Vajíčkový salát (jednoduchý)
Panova před 16 minutami
Alpský knedlík
LauraK před 1 hodinou
Špagety z jednoho hrnce
Antonausprag před 1 hodinou
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Mamadvojcat před 2 hodinami
Domácí lasagne
panilek před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Katkasu před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Chabal před 12 hodinami
Bábovka Albert
Edibara před 12 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina recept,
domácí zmrzlina recept,
recept na vanilkovou zmrzlinu,
domácí vanilková zmrzlina bez zmrzlinovače,
vanilková zmrzlina domácí recept,
recepty na zmrzlinu,
recept na zmrzlinu,
recept na domácí zmrzlinu,
domací vanilková zmrzlina bez smetany,
varena zmrzlina,
domácí zmrzlina,
domací panacota,
recept na domaci vanilkovou zmrzlinu,
recept zmrzlina,
jak udělat vanilkovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina recepty,
zmrzlina recepty,
recepty na vanilkovou zmrzlinu,
recepty na domaci zmrzlinu,
recept domaci zmrzlina
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana,
cukr krystal,
cukr vanilkový
Komentáře (2)