Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušková,dvoubarevná bábovka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2009 13:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 276 kJ / 3 651 kcal
Bílkoviny69,68 g
Tuky192,95 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 577 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy398,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuhle bábovku lze v podstatě dělat s různým ovocem-broskve,meruňky, rybíz, jablka ap..., ovšem nám chutná nejvíc ta hrušková, proto jí sem dávám a je krásně vlhká!

Recept mám před léty z jakéhosi časopisu, ale název už nevím, jen jsem si ho opsala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Tereza

17. 4. 2010 09:31

Ahojky :-) Musím ti pochválit tvůj recept! :-):-8 Zrovna sem dala bábovku do trouby a nedočkavě čekám co z toho vznikne:-)

Marta

15. 5. 2009 12:58

Mirčo, zrovna minulý týden jsem pekla http://www.toprecepty.cz/recept/3074-hruskove-vlno... z čerstvých už dost zralých hrušek a hned po upečení byl moučník výbornej, ale za pár hodin byl doslova mokrý :-(, hrušky pustily moc šťávy :no:

Merylas

15. 5. 2009 10:14

Fajn, využiju kompoty, mám ještě velkou zásobu:yes: A bábovka nebude žádná dusivka:-))

Bibinka

15. 5. 2009 09:46

Ale to jste mě fakticky potěšili, že budete bábovku péct-dejte pak vědět, jak chutnala;-)

Marti, takhle dlouho naložené hrušky v rumu to bude "opilá bábovka";-),ale aby jste se z ní nemotali taky, bude to mít pěkný grády:-D:-!

Mirko, já si myslím, že by to šlo, ale nejsem si jistá, že by ty hrušky až tak změkly, i když....doba pečení:-?Možná by bylo dobrý je chvilku povařit ve vodě s cukrem. Z těch čerstvých hrušek by ta bábovka asi nebyla tak šťavnatá:-)

mirca75

15. 5. 2009 08:11

Bibinko:-)napadlo mě-půjde to i z čerstvých hrušek?:-ONepustí moc šťávy?Kupuju je teď klukům docela často a ne vždy se úplně všechny sní.Tedy ne že bych si s nima pak neporadila;-),ale co kdybych je využila takhle:-p?Nesrazí se mi to mléko?

Marta

14. 5. 2009 22:59

Jani, tušila jsem, že se ozveš :-D:-D:-D. To je právě ten průser, že je to tak dlouho,že jsem zapomněla, podle kterého receptu jsem je zavařovala :-8, pak nám stařičká hrušeň uschla a já se k tomu víckrát nevracela, ale třeba si do hruškové sezony vzpomenu :-)).

JanaDorazinova

14. 5. 2009 22:53

Marti, hrušky v rumu?:-O:-O:-O Recééééééépt!:-D:-)):yes:

Marta

14. 5. 2009 22:25

mám ještě letité zavařené hrušky v rumu, tak to bude mít bábovka říz :-D, vyzkouším :yes:

JanaDorazinova

14. 5. 2009 16:50

Bibi, takové bábovičky jsou moc fajn. Bohužel, pendolino taky nemáme, hrušky došly:-( a tak se snažím vymyslet něco jiného, co dnes vyšlo v magazínu AHA, tak snad to bude dobré, jako to tvoje;-):yes::yes:

Paprika

14. 5. 2009 15:34

Kompotované hrušky mám určitě ve sklepě nějaké letité a přemýšlím stále, jak je do těch svých chlapců nacpat. A už to vím, bude bábovka :yes::yes:. Ď. za recept :-). Bodíkuju ;-)

mirca75

14. 5. 2009 14:32

Bibi:-)Pendolino nám tu zrušili:-(,poslaly kamsi na Brno a nám tu nechali Hurvínka;-)(motoráček).Tak vysedám a zamlouvám si na příště;-),ale dej prosím vědět předem.Přeci jen,vypravit se takhle nakvap se třemi dětmi-to není legrace;-):-D:-D

Bibinka

14. 5. 2009 14:19

Mirko, sedla sis alespoň do Pendolina?:-?Jestli ne, tak jinak nebude šance si ani olíznout prst:-D;-)

mirca75

14. 5. 2009 14:10

Bibinko:-)ta musí být šťavnatá a dobrá:-p:-p.Sedám na vlak a jedu;-):-D.Kousek mi schovej,prosím:-*

Bibinka

14. 5. 2009 13:57

Januso, tak dej klidně jiný kompot.Lze tam použít jakýkoliv a díky;-):-)

janusa

14. 5. 2009 13:49

zrovna vymýšlím co upeču:-8...už má jasno a jdu na tu tvou bábovku....akorát nemám ty hrušky;-(....zkusím to bez nich, ale bodík máš ode mne jistý:yes::-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bábovka recept bábovka z hrušek dvoubarevná bábovka hrušková bublanina nejlepší recepty z hrušek hrušková buchta kuřecí bábovka podle hrušky recept hrušk buchta olízni prst bábovka s broskvemi kompotová bábovka recept na hruškovou bábovku bábovka z čerstvých broskví babovka z hruskoveho kompotu bábovka s hrusek moučník olízni prst dvoubarevna babovka recept recept na dvoubarevnou bábovku hrusky v rumu buchta olíznou´t prst

Suroviny: hruška, vejce, cukr vanilkový, jogurt bílý, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, olej, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Hrušková,dvoubarevná bábovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98A3