Boršč II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2021 19:56
19. 11. 2021 17:24
14. 11. 2012 15:42
17. 12. 2011 20:31
14. 10. 2011 15:05
21. 10. 2010 12:04
13. 10. 2010 15:25
28. 9. 2010 16:51
9. 6. 2010 18:01
9. 4. 2010 10:52
18. 2. 2010 14:37
27. 10. 2009 14:36
27. 10. 2009 13:25
22. 8. 2009 13:39
1. 7. 2009 10:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Banana split
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 24 minutami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 1 hodinou
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 2 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 3 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajčatový, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Eintopf