Boršč - trochu podle mě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2023 14:00
10. 2. 2017 22:17
23. 9. 2016 07:40
8. 7. 2016 08:46
3. 1. 2016 14:08
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.
4. 10. 2010 07:17
12. 9. 2010 12:35
11. 9. 2010 20:25
8. 9. 2010 15:54
8. 9. 2010 15:07
8. 9. 2010 13:22
8. 9. 2010 13:09
8. 9. 2010 13:02
8. 9. 2010 12:53
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 1 hodinou
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 54 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč z červené řepy boršč z kysaného zelí polévka boršč bez masa recept na boršč bez masa zeleninová polévka podle mačingové boršč z červené řepy bez masa boršč kysané zelí boršč boršč bez masa polévka z červené řepy podle haliny boršč od mačingové boršč bez červené řepy boršč top boršč dle mačingové recept na boršč top recepty boršč u haliny v kuchyni boršč vynikající boršč boršč s červenou řepou bez masa jak se dela borsc
Suroviny: maso hovězí, řepa červená, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, brambory, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, koření nové koření, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, sůl, petrželka, cukr, ocet, smetana
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
14 názorů