Zavináče
Oblíbenou kyselou rybí pochoutku si s tímto receptem můžete snadno připravit i doma. Očištěné ryby naložíme nejprve do octového nálevu, poté je řádně vykucháme a spolu s cibulí, kořením, zeleninou a dalším nálevem naložíme na hotovo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 551 kJ / 3 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,00 g |
Tuky | 200,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2008 21:56
rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby - já si to nevymyslela, mrkněte na tyhle stránky. Pak je blb ten, který to tam napsal. Dobrou noc
24. 10. 2008 20:50
candát je jedna z našich nejcennějších ryb a je to dravec. A pěěěkně drahej!!!
24. 10. 2008 20:35
Kdo tvrdí, že candát je plevelná ryba je úplný blb. Jak vidím od autora spagetka potom o rybách nemá ponětí.
19. 10. 2008 18:58
Jo a teď jsem si dala do vyhledavače rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby a tam je úplný seznam, co patří mezi plevelné rybky. Tak jsem taky koukala, že tam patří i candát, tolstobik atd. Prostě tam patří ryby, které se nemusí lovit podle míry.
Zas jsem o něco chytřejší, tak se poučte taky.
Zas jsem o něco chytřejší, tak se poučte taky.
19. 10. 2008 18:53
mezi plevelné rybky patří např.plotice nebo mřenky. Ale u nás vprodejně ryb to prodávají pod názvem drobné rybky nebo bílé rybky - někdy mají i jednotlivé druhy, spíš je to ale směs a mají to na váhu (většinou zmrazené, ale už jsaem viděla i čerstvé mřenky.) No a v obchodě s rybami by měli každému poradit, co je plevelná rybka - pokudtam jsou odborníci ))V Kaufu v mrazáku mívají směs mražených plotic - je to levné, atak to obvykle je hned pryč.
19. 10. 2008 18:10
Ešte odkiaľ ten plevel ?
19. 10. 2008 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 13 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 17 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 5 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 8 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 9 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 10 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zavinace z cejnu zavinace z cejna domácí zavináče jak se dělá zavináč ryby zavinace recept na domácí zavináče recept na domácí zavináče z cejnů nalev na zavinace cejn recepty zavinac ryba zavináč ryba cejn zavinace zavináč z cejna zavináče recept z cejnu zavináče z kapra plevelné rybky zavinace s cejnu jak udělat nejlepší domácí zavináče recept na zavinace z cejna tolstobik
Suroviny: rybičky, sůl, ocet, voda, cukr, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř černý
Zavináče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w1J
22 názorů