Paštika z kuřecích jater
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
Tuky | 315,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2014 14:59
Paštiku jsem dělala včera a již je polovina snědená. Je moc dobrá, díky za recept
6. 11. 2014 12:21
Právě dodělaná a je výborná
5. 11. 2014 09:56
thorsteinar: paštika není zavařená, tak bych řekla v lednici cca jeden týden. My ji vždycky snědli dřiv
4. 11. 2014 16:24
maris: dobrý den dá se ta paštika klasicky uskladnit do sklenic a uchovat v lednici?? a po jakou dobu to vydrží pokud se nesní děkuji za odpovědi
3. 11. 2014 06:47
hajcuskal: to jsem ráda, že paštika u vás zdomácněla
3. 11. 2014 06:46
Franta: stačí cca lžíce - jen trochu pod tu cibulku, ani nemusí být olivový
3. 11. 2014 00:09
maris: Chtěl jsem se zeptat kolik dát olivového oleje? Díky
9. 10. 2014 11:32
pastiku podle tohohle receptu delam asi rok a pul.vynikajici.kombinuju pul na pul kruti a kureci jatra a při restovani podlivam asi panakem portského nebo cerveneho vina.do hotove smesi davam sekane mandle a formu vyskládám angl. slaninou.dnes ji jdu delat.mnam
29. 9. 2014 06:45
teqila: moc děkuju za vyzkoušení, mám radost, že jste spokojená a že se recept šíří dál
28. 9. 2014 23:51
Dobrý večer tak sem také vyukoušela Vaši paštiku z kuřecích jater - byla fantastická recept sem předala i dceři, sousedkám takže už Váš recept putuje po čechách
13. 9. 2014 13:16
Péťo, Coleto - jsem moc ráda,že vám paštika chutnala, děkuju
13. 9. 2014 12:14
Včera jsem vyzkoušela, je moc dobrá. Dávala jsem sušený tymián, pepř, muškátový oříšek a trochu mletého nového koření. Chuťově je moc dobrá, doporučuji vyzkoušet.
3. 9. 2014 07:21
Maruško, s hrůzou jsem zjistila, že jsem nepřidala fotku , a dneska už ani není čeho Paštika byla výborná, baštili jsme ji s opečeným toustem na másle s ostružinovým džemem - no co ti mám vykládat - nebe v hubě
3. 9. 2014 07:03
nicinka: děkuju
nikola: smetana se dává při dušení, s tymiánem buď opatrná, je dost výrazný, dej tam málo a protože játra jsou již tepelně upravená, můžeš bez problémů ochutnat a eventuelně přidat podle chuti
nikola: smetana se dává při dušení, s tymiánem buď opatrná, je dost výrazný, dej tam málo a protože játra jsou již tepelně upravená, můžeš bez problémů ochutnat a eventuelně přidat podle chuti
3. 9. 2014 03:32
vyyyborna pasticka.nezbyva nic jineho nez dat za 1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 4 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Další recepty
Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika
Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový
Paštika z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jvv
205 názorů