Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboroví utopenci

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2011 21:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 843 kJ / 3 548 kcal
Bílkoviny14,41 g
Tuky333,32 g
Vláknina22,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy113,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z Žena a kuchyně-Brambory 100x jinak

Nesehnala jsem čerstvý tymián tak jsem ho nedala a místo chilli papričky jsem dala feferonku.

Autorem je pan kuchař Vladislav Stuparič.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Reny2

2. 2. 2011 22:49

ja bych taky chtela....jenze tady na Islandu bude problem s tim pivnim syrem....nevite jakym jinym se da nahradit?:-?:-//:-K

jahoda jahoda

2. 2. 2011 22:32

Také jsem již tyto utopence naložila. Mám stejný časopis a je dobré uvést i autora receptu, který recept vlastně vymyslel - Vladislav Stuparič, bývalý šéfkuchař dvou pražských hotelů. Nyní má vlastní kuchařský ateliér a je velice uznávaný.
Doufám, že se Lemarti nezlobíš, ale je to jeho vynález a je na něj hrdý, tak si myslím, že je správné jeho jméno uvést.
Uvádí trik, že se má nálev zahřát a zalít teplým, zrání bude rychlejší.
Jsem na ně také zvědavá, zkusila jsem i zalít nálevem, jak uvádí, že se dají i sterilovat jako okurky..;-):-p:-K

magdalenka magdalenka

2. 2. 2011 22:01

teda...čo všetko sa dá naložiť...:-O

lemarti

2. 2. 2011 21:56

Isu nene jen ti lichotím;-):-8Já tady naštěstí mám štěstí na brambůrky:-8

BILKOVAI BILKOVAI

2. 2. 2011 21:55

Tak to by mně v životě nenapadlo. Nakládané brambory:-O:-O:-ONo to musím ihned vyzkoušet;-)....3

isindy isindy

2. 2. 2011 21:54

pochlebovačko :-8:-8:-8 že bys něco potřebovala???:-O:-O:-O:-D:-D:-D
jen co seženu slušné brambory, tak jdu do toho - naposledy to byly takové krásné malé brambůrky - na oko lahoda :-8:-p - a pak po uvaření nasládlé, evidentně přemrzlé :-//:-//

lemarti

2. 2. 2011 21:43

Isu už končím;-)taky se mi tam ještě dost věcí líbí,ale v tvém podání to bude o 100 procent lepší tak hurá do toho:yes:
Žížalko já otevřela sklenici a po těch pár hodinách co jsou hotový tak strašně krásně voní:-*

isindy isindy

2. 2. 2011 21:39

lenko :-D:yes: řekni, kde skončíš, taky chci něco vyzkoušet, tak ať an mě něco zbyde :-D:-D:-D :yes::yes:+

zizala zizala (moderátorka)

2. 2. 2011 21:34

...se picnu...to vypadá taky dobře :-p:yes: Až je načneš, nezapomeň poreferovat ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: utopenci recept na utopence utopenci recept přemrzlé brambory utopenci 100x jinak vladislav stuparič utopenci se sýrem jak naložit utopence recept utopenci brambory 100x jinak naložené brambory recepty na utopence nálev na utopence recepty jak nakládat utopence utopenci nálev jak sterilovat brambory jak sterilovat utopence nálev na utopence utopenci s cibulí recept 18722

Suroviny: brambory, olej olivový, sýr pivní, cibule červená, chilli paprika čerstvá, česnek, pepř černý, tymián, rozmarýn, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Bramboroví utopenci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/92VY