jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Falešný španělský ptáček

Falešný španělský ptáček
nahoru
Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček Falešný španělský ptáček
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Omáčky

Suroviny:

500g hovězího nebo vepřového masa (kostky, plátky), 2 vejce natvrdo, 1 velká okurka, plátek špeku, 2-3 silnější kolečka junioru nebo jiného měkkého salámu, 1 velká cibule, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, 3 polévkové lžíce hladké mouky, tmavá jíška Knorr (nemusí být), olej, sůl, pepř, maggi

Postup přípravy receptu

Maso si naklepeme, osolíme a lehce opepříme (v Kauflandu na to kupuji hovězí kostky na guláš). Na oleji necháme zesklovatět na kostičky pokrájenou cibuli (el. sporák na č.6) a pak k ní přihodíme maso a osmahneme. Pak přihodíme plnotučnou hořčici, ještě vše promícháme a přilijeme asi 1-1,5l horké vody z konvice (sporák stáhneme na č.4) a vaříme dokud není maso měkké. Když nám maso změkne, tak do omáčky přihodíme pokrájená vejce, slaninu, okurku, salám a ještě povaříme asi 10-15 minutek. Pak si smícháme studenou vodu s 3 lžícemi hl. mouky a nalijeme do omáčky. Povaříme dalších 10 minut (pro tmavší vzhled omáčky ještě přidávám asi 3 polévkové lžíce tmavé instatní jíšky Knorr). Hotovou omáčku ještě dosolíme a omagujeme. Můžeme podávat s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka

Můžeme podávat s rýží nebo houskovým knedlíkem. Levné a celkem rychlé jídlo!

ZDROJ: http://bucifousek.webgarden.cz/

Autor Autor: (Jitka)
Datum vložení Datum vložení:
110 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Falešný španělský ptáček"

autor: ne.ver
vloženo: 24.09.2014 20:25:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsme to měli k obedu a bylo to dobré. Podlila jsem to menším množstvím vody, než je v návodu, a vynechala maggi. Chutné!smajlik

vloženo: 05.09.2014 16:45:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, narazila jsem na tento recept a vůbec bych se nepozastavovala nad někoho zvyky, každý si přece dá do svého jídla, co je mu libo, nic není povinné, je to přece návod smajlik, jak (si) to uvařím, udělám.
Přeju krásný ještě sluníčkový den a dobrou chuť
smajlik

autor: Acraj
vloženo: 11.08.2014 09:02:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jitule, rýži v papíňáku nedělám, neznám, jak na to???smajlik

autor: ivulinka
vloženo: 19.07.2014 16:11:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Svělá a především rychlá záležitost, na které si pochutnala celá rodinkasmajlik smajliksmajlik

autor: Vyrge
vloženo: 05.07.2014 19:32:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné!!Dávám bodík.. smajliksmajliksmajlik

autor: evulinka (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.07.2014 12:20:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tenhle recept mám už dlouho ve sbírce pod názvem Roztroušený ptáček. je to nejlepší a nejrychlejší způsob,jak pořídit ptáčky bez dlouhých příprav. Děkuji za něj.smajliksmajlik

autor: Jacob
vloženo: 06.05.2014 19:59:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyzkoušel jsem tento recept a musím říct vynikající. Vařil jsem to poprvé a povedlo se. Na konec jsem tam nalil i trochu láku z okurek.smajlikpřikládám fotografie pokrmu.

autor: Z-zuzi
vloženo: 01.04.2014 08:45:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

poprvé v životě jsem vařila ptáčky a musím říct,že jsou výýýýborné! vzdy jsem se bala toho postupu,složitého motání ptáčků,....ale s tímto receptem zařadím do našeho jídelníčku a budu dělat častějismajlik
smajliksmajliksuper

autor: pazderka83
vloženo: 26.03.2014 15:40:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.02.2014 18:11:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zítra vyzkouším smajlik

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.01.2014 09:38:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento recept varim uz vic jak rok a nemenila bych...synovo jedno z nejoblibenejsich jidel smajlik a v tlakaci je to rychlovka...doporucuji smajlik smajlik smajlik smajlik

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.08.2013 10:18:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Luxusní mňamňa kdybych mohla dám 100 bodů díky za recept smajlik smajlik

autor: veram
vloženo: 04.08.2013 08:12:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jitule: bod ode mne za tuto poznámkusmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2013 15:29:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aple:syrová mouka??? mouka se smicha s vodou a zahusti se tim omacka. nejtradicnejsi postup!!!

autor: eligie
vloženo: 27.05.2013 17:08:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za inspiraci. Měla jsem na mrazáku opravdu je půl kila hovězího, což je pro naši rodinu dost málo a přemýšlela, co s ním. Byla jsem líná a do španěláků se mi nechtělo. Sice jsem zvolila malinko jiný postup - pro barvu jsem dala lžičku sladké papriky a použila víc cibule a vajec a okurku a maggi jsem si nechala až k rýži. Sice nevím, jestli mám kotlíkový guláš nebo španěláky, ale úspěch to mělo a dávám bodík.smajlikA taky jsem navíc použila kus pálivé klobásky.

autor: jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 22:16:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jitule:smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jitule
vloženo: 24.04.2013 21:57:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petra, Markéta a jiní: Dobrý večer, pokud jste normálně uvažující lidé, tak si jistě všimnete, že NIKDE nepíšu, že MUSÍTE Maggi v receptu použít! Každá rodina ochucuje jídlo jinak a my ho používáme. Pokud vy ne, tak ho tam prostě nedávejte a přestaňte rejpat! Jitule.

autor: hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 12:05:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maggi tekuté koření
Popis: tekuté ochucovadlo
Data ze dne: 10.6.2010
Výrobce: Nestlé Česko s.r.o. web výrobce

Složení: pitná voda, jedlá sůl, E621 - glutaman sodný, E635 Disodné ribonukleotidy - sodné soli 5- ribonukleotidů, ocet, glukóza, kvasničný extrakt a aroma.

autor: maris
vloženo: 24.04.2013 12:00:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Porada: díky, no vida - tady libeček jesmajlik

autor: Porada (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 11:55:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris - je tam extrakt z libečku aj. viz:http://nestle-catalogue.lion.cz/PublicCatalog.aspx...

autor: maris
vloženo: 24.04.2013 11:48:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka: byla bych ráda, určitě by maggi bylo s libečkem lepší, než to složení, které jsem našla, jsem na to zvědavá a budu se těšitsmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 24.04.2013 11:45:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris:maru, tentokrát silně nesouhlasím, fakt když není v maggi, tak to není maggismajliksmajliksmajlik. Hodím sem foto i složení, teď to nemám po ruce. (mám čerstvý libeček smajliksmajliksmajliksmajlik)

autor: Porada (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 11:41:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka - tenkrát jsem byl ještě malý kluk, ale vím, že se používaly i sojové boby. Dnes je všechno jinak.smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 24.04.2013 11:38:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka: spagi, vím, že bys nejraději měla svůj milovaný libeček ve všem, ale v maggi opravdu není, jen tak trochu jako maggi chutnásmajliksmajlik
http://cs.wikipedia.org/wiki/Maggismajlik

autor: spagetka
vloženo: 24.04.2013 11:18:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pravé maggi se dělá výhradně z libečku a bez éček

autor: Porada (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 11:15:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pro Petra,Markéta(nereg) a podobné - Maggi se vyrábí od roku 1886, až do teď jsem netušil, že ho výrobce vyráběl na sklad a vrhnul ho na trh až po listopadu 89 kvůli Čechům. To musel mít slušný kapitál, aby vydržel 103 let.smajliksmajliksmajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2013 09:18:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednu kostičku masoxu bych ještě přežila, ale proč tam nakonec dáváte maggi??? Takovej hnus smajlik omáčka se dá dochutit pomocí běžných surovin....tak proč musí češi do všeho cpát tuny chemie?? Pak se divte tomu, co mám obchodní řetězce prodávají...když stejně všechno zkazíme podobnejma sra*kama!!!

autor: sanny (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.04.2013 12:18:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

omacka je vyborna ,dekujeme za receptsmajliksmajlik

autor: Ivcatkoo
vloženo: 06.04.2013 16:37:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska vařil můj muž a můžu říct, že španěláky už nikdy ne jinak smajlik

autor: markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2013 12:29:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vrchol českého kuchařství kostky a maggy...už jen z toho žijí výrobci preparátů na palení žáhy...bravosmajlik

autor: marty73
vloženo: 21.02.2013 13:05:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak uz vim co bude dnes k veceri... vypada to velice dobre!!!smajlik

autor: Nikola (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2013 13:36:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem dělala a je to výborný :) ješte uvidíme co na to řekne přítel,ale myslím že s etaky bude olizovat :)

autor: yossi
vloženo: 06.02.2013 13:10:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rodine chutilo. Musel som to uvariť 2x, pretože keď som to uvaril večer hneď sa to zjedlo a na obed nič nezostalo. Ale druhý krát som dal namiesto maggi bujón. Nie je tam cítiť taká výrazná chuť ale je to jemnejšie. V každom prípade, bodík za tento recept musím dať. smajlik smajlik

autor: ircza (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2013 20:37:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné! Přítel tvrdí, že by to prý mohl jíst týden vkuse smajlik Díky za recept, dělala jsem to poprvé a jsem ráda, že se mi to povedlo.smajlik

autor: Kristýna (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2013 18:11:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zni to skvě chlap miluje španělaky jen me se s tim piplat nechce takkze ja jdu zachvili na to smajlik

autor: buryna
vloženo: 30.11.2012 14:31:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsme měli k obědu, měla jsem málo času, takže jsem maso udělala v tlakáči a za půl hodiny byl oběd hotov. Všichni si pochutnali, takže dávám bodíka a určitě zařadím mezi stálice naší kuchyně. smajliksmajlik díky za recept smajlik

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.11.2012 08:11:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám trochu jiný názor než Šárka, zdá se mi, že aspoň krátkým převařením okurky, vejce a salámu se chutě v omáčce propojí smajlik Ale tahle omáčka u nás patří taky k velmi žádaným!

autor: Šárka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.11.2012 23:59:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Doporučuji okurku,vejce a salám dát až na talíř,na porci,je to daleko chutnější,než uvařené v omáčce!U nás jedno z nejoblíbenějších jídel!smajlik

autor: Anicka1989
vloženo: 13.11.2012 16:00:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podávala jsem u rodinné večeře ;) a byla jsem pochválena, díky za receptík, posílám bod. smajlik

autor: Janina (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2012 12:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bezvadný nápad,ušetří to čas a navíc skvěle chutná.Bod ode mněsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jindrunia
vloženo: 02.11.2012 14:45:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající, rychlý recept, dneska ho dělám už po třetí :)

autor: Šári (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.09.2012 09:12:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super děkuju za recept.smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Michaela (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.08.2012 10:01:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept chválím. Je to rychlé a velice chutnésmajlik

autor: MatchaTea
vloženo: 15.07.2012 18:39:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zrovna dnes jsem chtěl překvapit nějakou omáčkou. Tak jsem zkusil podle tohoto receptu a SUPER!!! smajlik

autor: Omarek
vloženo: 13.07.2012 09:57:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Další výborný a nenáročný recept. Přítel si v práci pochutnal a já jdu hledat další inspiraci :) JEN TAK DÁL !! smajlik .. bodík letííííí

autor: Samaela (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.06.2012 13:01:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Achjo, jsem to přehnala s moukou... smajlik To je blivajz.. smajlik Ale jinak by to bylo výborný.. smajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.06.2012 10:46:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak ja to delam taky tak a take bez masa jako zrovna dnes a muzu rict ze kdyz jsem to delala bez masa poprve nikdo neveril ze tam neni vyborne jako by tam bylo..a k tomu dnes polevka s drozdovyma knedlickama vyborna...........

autor: Sabas (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.05.2012 13:37:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aple: Ale patří :) Vždyť moukou se omáčky zahušťují. Jo, hnus to bude....když to budeš jíst hned a tu mouku nepovaříš :-P

Jinak od mamky tohle znam jako rozlítané ptáčky.

autor: martiq (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.04.2012 14:27:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto jidlo - u nás se říká nevázané (španělské) ptáčky - jsem měla ráda v podání mojí maminky, ale dostanu se za ní tak málo, že bych na všechna oblíbená jídla od ní musela čekat roky, připravila jsem je tedy podle tohoto receptu. Jsou vynikající a už je kuchtim zas smajlik Tentokrát jsem použila kostky na guláš směs hovězí s vepřovým a dva další pěkné plátky hovězího, místo salámu (u nás se používal slovenský točený) jsem dala tři nohy bezlepkových párků - osmahla jsem je splu s cibulkou, vzhledem k dávce masa dala tři vejce a více okurek, zahušťuji třeba pohankovou moukou. I když už nejsem mládě, musím říct MŇAM ! Díky za recept smajlik

autor: Lukáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.04.2012 13:18:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbornésmajlik

autor: aple (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.03.2012 15:51:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pěknej hnus,do jídla nepatří syrová moukasmajlik

autor: Terka T.
vloženo: 14.02.2012 20:37:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající!!! Falešného ptáčka znám od mala v podání od své mamky, ale nikdy jsem to nejedla, protože v jejím podání mi vůbec nechutná (abych pravdu řekla, tak jako všechno co uvařísmajlik ), ale tohle nemá chybu. U všech sklidil tento recept velký úspěch a já ho zařadila do jídelníčku.

autor: Ivulisek
vloženo: 05.02.2012 13:15:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výýýbornésmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.02.2012 14:04:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept je u nas velmi oblibeny - a zatim chutnal i kazde navsteve smajlik Dnes jsem vyzkousela misto veproveho/hoveziho masa kruti a vrele doporucuji, je to jeste o neco rychlejsi a take naprosta mnamka, deti se olizuji az za usima smajliksmajliksmajlik

autor: Alena.Z
vloženo: 30.01.2012 10:43:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opravdu vynikajíícííísmajliksmajliksmajlik zasloužísí tisíc bodů smajliksmajlik

autor: dasik24
vloženo: 29.01.2012 11:11:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu moc vynikající omáčka.U přítele měla úspěch,budu dělat za pár dní znovasmajlik

autor: 1206Luccy
vloženo: 03.01.2012 16:42:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neuměla jsem žádnou omáčku, už jsem zkoušela Váš recept na guláš. Měl opravdu úspěch, a tak mě zítra čeká ptáček,doufám,že se povede a bude tak dobrý jako guláš :) Přidávám bod smajlik

autor: Renata
vloženo: 01.12.2011 15:46:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

i já přidávám bodík,tyhle ptáčci jsou pro nás lepší než klasický závitek :)

autor: Jitka+2
vloženo: 20.10.2011 09:47:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klasický recept na ptáčky,který dělám od doby,co jsem se naučila vařit.Jinak nám nechutnají.Takže přidávám bodíka.smajlik+59

autor: Monca.H.
vloženo: 16.10.2011 19:48:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

s radostí přidávám už 58. bodík smajlik a fotku, bylo to vynikající-taková lepší roštěná smajlik

autor: alus.s
vloženo: 04.10.2011 12:53:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělala jsem podruhé, opravdu rychlé a chutné. Bodík letí smajlik

autor: nametelka
vloženo: 30.09.2011 11:08:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem včera k večeři a musím recept pochválit. Jen vajíček a okurek jsem dala trochu víc a přidala jsem kelímek smetany (byla potřeba zužitkovat). Dávám bod a ukládám k oblíbeným smajlik

autor: Klouparka
vloženo: 21.09.2011 15:49:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělala jsem už dvakrát a je to opravdu vynikající, celá rodina si pochutnávala smajlik

autor: skypp
vloženo: 28.05.2011 10:22:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tyhle rozlítaní ptáčci jsou nejlepší není s tím práce a dnes je žena v práci a vařím je a zároven mohu hlídat dětismajliksmajlik

autor: petrzelka
vloženo: 14.04.2011 10:02:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ptáčky-neptáčky jsem dělala o víkendu,je to rychlé a nemusím se s tím tak crcat,posílám bod a fotěnkusmajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 28.02.2011 13:54:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

TAK DNES JSEM JE VAŘILA,DĚLALA JSEM JE VŽDY JEN SMETANOVÉ,ALE I TAK TO JSOU MOC DOBRÉsmajlik

autor: jitule
vloženo: 13.02.2011 21:39:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anna Kocikova: Krááááásná fotečka! Jsem ráda, že chutnalo! smajlik

vloženo: 13.02.2011 19:29:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pochutnali jsme sismajlikVařila jsem včera večer,aby jídlo hezky zaleželosmajlikslám byl Vysočina na nudličky a hov.kostky z KauflandusmajlikMěli jsme už delší dobu chuť na ptáčky,ale nebylo vhodné maso na zabalení a tento rozstřel se mi moc líbilsmajlikTakže vlastně díky za dnešní obědsmajlikFotku a další plusík posílám+46smajlik

autor: martiline
vloženo: 11.02.2011 22:24:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výtečná chuť ... nemůžu si pomoci, ale rodině i mně chutná takhle více než klasicky "zatočený" smajlik

autor: mari1912 (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2011 15:56:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovařeno a je to výborné.Jen jsem slaninku dala hned na cibulku a nepoužila jsem jíšku-nebylo třeba.Posílám bodíkasmajlik

vloženo: 01.01.2011 11:13:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající receptsmajlik dneska přijde vhod...posílám bodíksmajlik

autor: pajatruck
vloženo: 17.12.2010 11:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborny recept,nema chybu bodik samo davam a radsmajlik

autor: Silvie (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.12.2010 22:03:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem uvařila, jen nastrouhaný salám,vejce a okurku jsem tam přidala už zezačátku a je to vynikající, ke konci jsem přidala trošku citronové štávy, je to výborné, díky za receptsmajliksmajlik

vloženo: 21.10.2010 10:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Včera jsem vařila... Byla vynikající a bude patřit mezi naše nejoblíbenějšísmajlik

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.09.2010 12:55:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bezva recept, taky to takhle varim, ale zahustovani cubuli jsem nezkousela-dobry napad, urcite zkusim. Z receptu bych jen vytkla pridani Maggi - to nemusim :o)) jinak supersmajlik

autor: jitule
vloženo: 04.09.2010 18:20:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirusha: To jsem ráda, že chutnala. Já teď maggi už taky nedávám a zahušťuji nejdříve klasicky hl. moukou rozmíchanou ve vodě a pokud je to málo husté, tak teprve potom většinou přidám tmavou jíšku Knorr i kvůli barvičce.smajlik

autor: Mirusha
vloženo: 04.09.2010 18:17:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak dneska jsem tuhle dobrotu spáchala na oběd super!!!smajlik Akorát slaninku jsem oprančila hned na začátku a maso ještě trochu zasypala červenou paprikou, nepřidala maggi a zahustila jen tmavou jíškou....Jako přílohu jsem udělala těstoviny a je to fakt mňamózní smajlik

autor: ivetttka
vloženo: 07.08.2010 18:26:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

:-výborné

autor: jitule
vloženo: 05.08.2010 21:47:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Iwakk: ahojky, taky jsem ho dnes zrovna dělala, použila jsem vpeř. plátky z plecka a bylo to výborné. Maggi už nepoužívám, dochutím jen Harmonií chuti. smajlikJako přílohu jsem dělala tu výýýbornou rýži z papíňáku a opět jsem byla za hvězdu. smajlik Jsem moc ráda, že ti také chutnalo.smajliksmajlik

autor: Iwakk
vloženo: 05.08.2010 19:59:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já se přidávám, je to skvělé. Jen nepoužívám v kuchyni příliž maggi, takže jsem ho tam nedala a místo tmavé jíšky jsem dala lžičku sladké papriky a je to též moc dobré. Vyzkoušela jsem to s vepřovou kýtou a sklidila jsem úspěch. smajlik

autor: jitule
vloženo: 20.04.2010 15:24:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem moc ráda, že všem chutná. smajlik

autor: lopusnicek
vloženo: 20.04.2010 14:56:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Udelala jsem o vikendu k obedu a sklidala jsem velky uspechsmajlik

autor: barbra
vloženo: 28.02.2010 20:09:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám to podobně akurát jim říkám rozlítaní ptačci.smajliksmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2010 09:36:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já dávám maso králičí a je to taky moc dobré.http://www.toprecepty.cz/recept/1397-falesny-spane...

autor: jaroslava z plzne (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2010 09:11:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to mnaminkasmajlikale dala jsem misto vody s konvice vyvar z bujonu a je to lepši než voda. ale jinak to to vinikajiccismajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jakubek (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2010 09:55:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vynikajici mnamsmajlik

autor: milka011
vloženo: 19.01.2010 12:20:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to fakt výborný děkuju moc za další recept do mé kuchyněsmajliksmajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 27.12.2009 20:06:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

TAKÉ JE TAK DĚLÁM,manžel je má tak radši

autor: Linda (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.11.2009 08:14:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky musim se přidat!po guláši je tohle moje druhé velké jídlo dělala sem ho už dvakrá a vždycky mňaminka smajlik jen včera sem to chtěla skusit v papiňáku ale když sem to otevírala tak mi to nešlo a vybouchlo mi to takže to byly opravdu rozlítaní ptáčci smajlik ale zachránila sem to a teď si doma můj nemocný přítel plní dobrůtkou bříško děkuju za super recept smajlik Linda

autor: Walter (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.10.2009 23:15:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím,zrovna dnes jsem je měl k obědu a dal bych název -Rozstřelenej ptáček smajlik

autor: Renka
vloženo: 20.10.2009 15:57:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den....musím říct že je znám jako "vylítlí ptáčky"...tak sem to dneska trošku obměnila podle vašeho receptu a super...mnaminka...a velmi jednoduché....

autor: 1petrolka
vloženo: 13.10.2009 08:45:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobry den. Dnes jsem zkousela tento recept a musim se pripojit ke kladnym komentarum..... Je to opravdu dobrutka. Delavala jsem klasicke ptacky, ale od dnesniho dne je nahradi tento recept falesnych ptacku.... Dekuji autorovi za recept.smajliksmajlik

autor: NeLa (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.10.2009 19:49:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem se pustila i já do vaření tohoto velmi chutného jídla. Neni to nijak náročné, netrvá to tolik jako pravý španělský ptáček, a je jednoduše výborný smajliksmajlik

autor: Dobroslava Karasová (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.10.2009 10:38:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

TENTO ZPŮSOB ZNÁM OD SVÉ MAMKY A JÁ JEJ TAKÉ DĚLÁM, JE TO RYCHLEJŠÍ A HLAVNĚ CHUTNÉ,smajliksmajlik, ZÍTRA BUDUME MÍT OBĚD, A BUDOU TO PTÁČKY.JÁ JE MÁM RÁDA S RÝŽÍ A MŮJ PŘÍTEL S KNEDLÍKEM.TAK PŘEJI VŠEM DOBROU CHUT.smajliksmajlik

autor: plotna
vloženo: 15.07.2009 15:05:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem přesně podle receptu.Výborná.Celá rodina chválí.smajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 31.05.2009 15:03:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

U nás sa to varí tiež, ale uhorku, salámu , vajce rozstrúham na slzičkovom strúhadle, takže sa to stráca v tej omáčke, vlastne sa to zahustí. Špľachnem tam aj lák z uhoriek a ak pridám kyslú smotanu, je to úplne super.

autor: Bibinka
vloženo: 31.05.2009 13:33:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem ho dělala k obědu, nechtělo se mi motat ptáčkysmajlikje to i rychlejší, výsledek lepší, protože všechny ingredience jsou vařené-dušené v omáčce, když je v závitku, tak je to takové uvařenésmajlik Dala jsem 2 cibule a dělám je se smetanou, do které rozmíchám mouku na zhuštění.
To na fotkách je moje porce, manžel měl s rýžísmajlik
Dala jsem fotky a boďanasmajlik

autor: verrronique (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.04.2009 13:44:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maminka to nazyva bordel v hrnci smajlik Ale je to fakt mnamka smajlik

vloženo: 27.02.2009 08:46:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to dobré a není třeba maso které jde zavinout. My to děláme s názvem " Ztracení ptáčci v jednom hrnci"..

autor: gabinka
vloženo: 26.02.2009 22:35:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňam, byl fakt moc dobrýsmajlik. to já nejraději, takováhle jednoduchá jídlasmajliksmajlik

vloženo: 21.02.2009 17:10:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

paprika-super fotkasmajlik Ta šťáva vypadá dobře
smajlik

autor: spagetka
vloženo: 21.02.2009 16:45:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Papričko, parádní fotka a hlavně, že jste si pochutnali smajliksmajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 21.02.2009 16:41:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidala jsem do omáčky ještě mrkev - my jí máme rádi. Jinak jsem mohla mít omáčku trochu hustší, ale chuťově byla dobrá. Přidávám fotkusmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 18.02.2009 12:29:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, díky za pochvalu, snažila jsem se,cha,cha. Jak to teď vidím, dala bych si hned tuhle mňamku.smajliksmajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 18.02.2009 11:52:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já to znám pod názvem "rozlítaný španělák" - vcelku výstižný název. A je to dobrota, ať je to zamotaný nebo nezamotaný.smajliksmajlik

vloženo: 18.02.2009 11:25:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris, s tím knedlíkem ta fotka nemá chybu! A vůbec jsem tady ten recept nezaznamenala, tak díky! Ukládám! Bibi, taky tvoje foto je supééér!smajliksmajlik

autor: vlastamit (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.01.2009 08:56:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

My tomu říkáme rozlítané ptáčky a moc nám to chutnásmajliksmajlik

autor: Pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2009 10:11:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já to teda zkusím.smajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.01.2009 12:05:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to moc dobrésmajlik

autor: Merylas
vloženo: 13.01.2009 12:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Znám, občas dělávám, jen nepoužívám hotovou jíšku a je to smajlik dělám tak i plátky z vepřového masa http://www.toprecepty.cz/recept/428-veprove-platky...

autor: Bibinka
vloženo: 13.01.2009 12:34:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jitule, přidala jsem s dovolením fotičku. Ď

autor: Bibinka
vloženo: 13.01.2009 12:33:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsme dojedli http://toprecepty.cz/recept/1397-falesny-spanelsky-ptacek/ a polévku jsem dělala Držkovou z hlívy ústřičné. Móóóc jsme si pochutnalismajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 02.01.2009 15:26:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To mi poradila jedna známá ze Slovenska, že to tam někde dělají tímto způsobem dokonce v nějaké restauraci. Nechtělo se mi jednou balit ptáčkysmajlik, tak sem si na ní vzpoměla a udělala po jejím způsobu. Skoro už to jinak nedělám, je to hezky rozležené v té omáčce a řekla bych i chutnější.smajlik

autor: Markétka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2009 15:07:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vynikajícné mnam mnam smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

falešný ptáček falešní ptáčci rozlítaný ptáček recept + video ptáčci v rozletu rozlítaný španělský ptáček rozlitani ptacci recept recept španělský ptáček rozlítané ptáčky recept španělské ptáčky recept falešný španělský ptáček recept falešný španělský ptáček rozstřelený španělský ptáček-recept ptacci recept recept na rozlitane ptacky rozlitany ptacky falesne španělské ptáčky z hovězího rozlítaní ptáčci z vepřového španělský ptáček rozlítaný rozlítaný ptáčci rozlítaný ptáček rozlítaný španělský ptáček recept španělský ptáček rozlitany ptacek recept falesne spanelske ptacky španělský ptáček naruby rozlitane ptacky ptáčky recept rozlítané španěláky falešný ptáčky rozlítané španělské ptáčky recepty španělsky ptaček španělský ptáček recept španělský ptáček falešný spanelsky falesny ptacek držková polévka z hlívy rozstřelený španělský ptáček recept ptáček recept falešný ptáčci rozlítaní ptáčci falešné ptáčky španělské ptáčky falešní ptáčci recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty