Nádivka z cukety nebo z patisonu
Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je dobrá teplá i studená.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 156 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,71 g |
Tuky | 308,90 g |
Vláknina | 73,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 158,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nádivka je výborná i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 16:19
cathleen: Ivi díkyjá jsem dnes dělala,proto jsem si toho všimla a vidíš u sýra mi to uniklo.
17. 8. 2020 16:14
Simona Skolakova: opraveno, Simčo, i u množství sýra byla chyba.
17. 8. 2020 10:45
Tento receptík je tady už dlouho,ale v surovinách stále není opraveno množství cuketyProsím moderátorky zda by opravily
6. 9. 2015 12:46
Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo
9. 9. 2012 08:46
Brabloš:no chybička se vloudila
9. 9. 2012 08:44
Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.
20. 1. 2010 20:14
Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou
20. 1. 2010 18:15
mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit
10. 10. 2009 00:36
Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky.
17. 7. 2008 19:13
Také máme moc rádi hlavně cuketu.
16. 7. 2008 18:30
je vynikajuca..fakt vyborna
15. 7. 2008 15:33
Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé , jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak připravit nadýchanou piškotovou roládu krok za krokem? Podle názorného videa to zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony nadivka z patizonu recept z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recept úprava patizonu patizon recepty s patizony patizony recepty recept na patizon recepty z cukety recepty patizony recepty z patyzonu recept na patizony cuketova nadivka
Suroviny: cuketa, cibule, špekáček, vejce, kypřící prášek do pečiva, sýr nastrouhaný, česnek, koření grilovací, olej, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, tuk, mouka
Nádivka z cukety nebo z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NN8
12 názorů