Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory s patizonem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 9. 2009 13:44

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 765 kJ / 422 kcal
Bílkoviny6,66 g
Tuky21,38 g
Vláknina12,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme ještě celý pokrm zalít vejci rozšlehanými s mlekem nebo smetanou. Já dnes dělala dietní variatu (škrobový den).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 7. 2016 09:03

Michaela: ano. Díky za upozornění, nahlásím recept k opravě. Vydrž, mělo by to být brzo v pořádku;-)

Michaela

4. 7. 2016 08:58

Zobrazuje se Vám taky u tohoto receptu jiný popis zpracování? Mně se zobrazuje cosi o malinách.. Škoda, vypadá to lákavě a paziton zrovna roste na zahrádce..

Jaruš

3. 10. 2013 00:34

zítra zkusím;-):yes::-8:-p

Martina_H

8. 8. 2010 10:57

Pochutnali jsme si :yes: Dávám bodík :-K

Eliza Eliza

28. 9. 2009 10:32

Vypadá to parádně...:-p Patizón jsem také ještě nejedla :-8 a jak tak koukám na ty :yes: fotečky, budu to muset napravit ;-). Misky jsem už kdysi obdivovala, jsou úúúžasné :-).

Paprika Paprika

27. 9. 2009 15:58

Dík za chválu. Dokonce to ochutnal i manžel a řekl, že je to vynikající ... pak jsem mu řekla, že je to patizon a on to skoro vyplivnul :-D:-D:-D a pak říkal, že ta chuť byla ze začátku výborná a na konci to mělo nějaký divný šmak :-D:-D
Výbušná - to je zapékací čtyřmiska z hrnčířských trhů v Berouně (ale už asi před 5 lety) - přesně pro tyto příležitosti. Zapékám v každé něco jiného (gnocchi pro kluky a brambory s uzeným pro Tondu) a je to v troubě najednou ;-)

Jenda1 Jenda1

27. 9. 2009 11:07

Papriko, vděčné, rychlé, chutné aintopf jídlo:-p;-):yes:. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

mirca75 mirca75

26. 9. 2009 22:36

Papriko:-)to beru všemi deseti;-).Máš krásné a šťavnaté fotečky:-p:-p a tak ti posílám boďku předem;-) a u mě ukládám.A že miluji tvé pekáčky,zapékací misky,aj..to už víš:-D:-D,ale za ně ti bohužel dát boďku nemůžu;-(-takže zůstává jen ta jedna jediná:-(;-):-))

vybusna vybusna

26. 9. 2009 19:40

paprika co to mas za misky:-O:-O:-O

pipre pipre

26. 9. 2009 14:57

To vypadá moc chutně!:-p:yes:3.

Paprika Paprika

26. 9. 2009 14:05

Jani - určitě by to šlo. Já se rozmýšlela, jestli mám vzít cuketu nebo patizon. Nakonec vyhrál patizon, protože z cukety můžu klukům upéct buchtu. Jdu hned na ní.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2009 13:53

Ježíííš, ty tvoje mísy, to je něco!!!:-O Já bych to hned zítra prubla, ale jak už to bývá, tady v Orlové jsem letos ještě neviděla patizon. Nešlo by místo něho použít třeba cuketu, nebo lilek?:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon recepty zapékaný patizon dietní zapečené brambory recepty z patizonu patizon recept zapečený patyzon zapečený patison zapečený patizon s bramborem zapečené brambory recepty s patyzonem zpracování patizonu zapečené brambory top recepty patizon vaření s patizonem recepty patizon zapekané patizóny patizon recepty vegan patizon zapečený s bramborama varime z patizonu recept s patyzonem

Suroviny: brambory, patizon, cibule, česnek, olej olivový, sůl, koření gyros

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s patizonem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RoZO