Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 21,38 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Moje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Bedrunka17 před 10 minutami
Kulajda z cukety
Fitulka před 13 minutami
Nejjednodušší rýžový nákyp
divozenka666 před 1 hodinou
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 1 hodinou
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 2 hodinami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 3 hodinami
Třešňový pohár
lenisekone před 3 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 4 hodinami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 4 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
zapékaný patizon,
dietní zapečené brambory,
recepty z patizonu,
patizon recept,
zapečený patyzon,
zapečený patison,
zapečený patizon s bramborem,
zapečené brambory,
recepty s patyzonem,
zpracování patizonu,
zapečené brambory top recepty,
patizon,
vaření s patizonem,
recepty patizon,
zapekané patizóny,
patizon recepty vegan,
patizon zapečený s bramborama,
varime z patizonu,
recept s patyzonem
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření gyros
Komentáře (14)
Výbušná - to je zapékací čtyřmiska z hrnčířských trhů v Berouně (ale už asi před 5 lety) - přesně pro tyto příležitosti. Zapékám v každé něco jiného (gnocchi pro kluky a brambory s uzeným pro Tondu) a je to v troubě najednou