Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,72 g |
Tuky | 96,94 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 294,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z webových stránek Český kulinář Petra Stupky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2011 20:45
Vidím, že už jsi to opravila
20. 6. 2011 20:42
Tak já teď nevím, co mám dělat... Jestli to opravit tak, jak by to mělo být, kdybych to byla dobře pochopila - jenže tak jsem to nerealizovala... Pro začátek to nějak upravím, aby se zbytečně neplýtvalo olejem... Díky, Maris, jsi hodná.
20. 6. 2011 07:46
17. 6. 2011 15:05
16. 6. 2011 20:50
16. 6. 2011 17:22
16. 6. 2011 17:15
16. 6. 2011 17:09
16. 6. 2011 16:53
Světlanko, trochu nevím, na co se ptáš - jako co "proč"? Asi máš na mysli, proč jsem to dělala jinak, než na tom receptu, který jsi vložila...(mimochodem díky za něj, také zkusím) Prostě jsem se rozhodla důvěřovat panu Stupkovi a zkusila to podle něj. Ale máš pravdu, i on doporučuje ještě případně trochu vody, podle potřeby. Asi jsem měla velká vejce, takže jsem ji nepotřebovala (i on píše, že voda nemusí být). Ale děkuji za upozornění, pro každý případ a úspěch ji do receptu připíšu.
16. 6. 2011 16:41
16. 6. 2011 14:05
16. 6. 2011 13:56
16. 6. 2011 13:51
16. 6. 2011 13:25
16. 6. 2011 12:54
Eli, krásné Určitě vyzkouším.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 15 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 19 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 4 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 5 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 6 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny papardelle těsto na tagliatelle tagliatelle recept paperdelle angela hartnett recepty paperdele tagliatelle papardale paprdele paprdele tagliatelle těsto paprdelle italské recepty na papardelle papardalle co jsou papardelle výroba tagliatelle tagliatelle recepty papardelle s lososem strojek na nudle imperial tagliatelle výroba
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej olivový, sůl
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Dnr
51 názorů