Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle boscaiola

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 8. 2009 14:42

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 482 kJ / 2 505 kcal
Bílkoviny79,15 g
Tuky9,56 g
Vláknina35,64 g
Cholesterol0 mg
Sodík3 220 mg
Sůl8,00 g
Sacharidy507,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotografie je pouze ilustrační, byl to dnešní oběd volně inspirovaný receptem výše. Použila jsem sušené bylinky a žampiony z konzervy. Při použití čerstvých surovin vypadá trochu jinak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Kysaso

16. 7. 2014 19:52

Vážená autorko pokrmu Tagliatelle boscaiola,
je to určitě dobré, ale kde je boscaiola?

Boscaiola jsou speciálně připravené houby.
Pokud by jste chtěla vědět jak se připravují tak mě napište.

A cibule s česnekem se nechá jen zapěnit tak asi 1min.

Pak bude mít pokrm zcela jinou chuť.

:-)

LucyAsh

20. 8. 2009 20:54

suzanna: asi se slečna inspiruje stejnou kuchařkou... neřikám, že jsem je vymyslela... jenom je mam takhle vyzkoušený a vim, že jsou geniální a lepší jsem zatim neměla... takže ano, jsi urejpaná...

suzanna

20. 8. 2009 17:05

Vim, ze to nepatri k tomuhle receptu, ale kdyz uz jsi tu bolonskou omacku zminila, tak mi to nedalo.

suzanna

20. 8. 2009 17:05

LucyAsh, nechci byt urypana, ale koukala jsem na ty tvoje bolonske spagety a jsou naprsto stejne (ingredience do pismene a postup sem tam zmenene slovicko) jako http://www.toprecepty.cz/recept/595-bolonske-spage..., ktere jsou tady asi o rok a pul drive nez ty tvoje.... :-//

JanaDorazinova

20. 8. 2009 16:45

Moc hezké, ikdyž těstoviny moc nemusíme, tohle bych prubla:-p:yes:

pipre

20. 8. 2009 16:23

Italské omáčky k těstovinám mám strašně ráda a tuto určitě vyzkouším také. Vypadá to hezky a lákavě :-*Bodík:yes:

LucyAsh

20. 8. 2009 15:17

Jj, dávám obojí najednou... Chce to hodně stáhnout teplotu. Hezky to obojí změkne a přitom cibule nezesklovatí.

Přesně tak. Tady není moc co vařit, tak stačí i ta čtvrthodinka, nicméně ta boloňská, co tu mam, ta chce hodně času. Čim víc, tim líp.

klukodvody

20. 8. 2009 15:11

Jo a ještě jedno to hlavně nespěchat je moc dobré.:-DOmáčka na dobré špagety se v Italii vaří i několik hodin.Opravdu to chce čas.Tolik tomu nedávám ale 2 hodinky určitě.:-D:-))

klukodvody

20. 8. 2009 15:09

Tagliatelle jsou krásně oddělené:yes:,suroviny příjemné,určitě z čerstvých surovin ještě lepší,:-D:-Dale vůbec to nevypadá špatně.:-D:-DJen dotaz na ten česnek.Ten dáváš hned s cibulí?I když píšeš pomalu opékat,na plátky česneku mně to přijde moc dlouho.Není moc přepálený?Jinak pěkné a dám ti bodíček:-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tagliatelle se žampiony špagety boscaiola co jsou tagliatelle těstoviny tagliatelle polreichovy recepty togliatelle špagety tagliatelle těstoviny se žampiony togliatele tagliattele těstoviny boscaiola taliatele tagliatelle s žampiony tagiatele tagliatelle těstoviny domaci tagliatelle italské tagliatele tagliattelle domácí tagliatele boscaola

Suroviny: tagliatelle, žampióny, cibule, česnek, rajče sterilované, petrželka, bazalka čerstvá, koření oregáno, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Tagliatelle boscaiola

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/860o