Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mirabelková marmeláda

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

6. 9. 2011 13:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 526 kJ / 2 994 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky2,00 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy725,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

12. 9. 2015 22:34

Je vynikající! Udělala jsem jí podle receptu a mám ji tuhou. Není třeba Gelfix. Už jsem se naučila hlídat moment, kdy začne želírovat. To dělám tak, že odkapávám půlku čajové lžičky marmelády do malé misky, která je ponořená ve studené vodě, a když vidím, že hmota začíná tuhnout, tak je hotová, a nalívám do skleniček.;-)

Irule Irule

19. 8. 2014 10:46

Jana: já používám Gelfix místo kyseliny a problém nemám s žádným ovocem. A vždycky mi marmeláda ztuhne ;-) a nikdy se mi nezkazila :-)

pajka

19. 8. 2014 10:44

páč tam není nic na želírování:no:

Jana

19. 8. 2014 10:10

omlouvám se za překlep - NEztuhla:-O

Jana

19. 8. 2014 10:08

Můžete mi poradit? tuto marmeládu jsem dělala přesně podle receptu, přešto mi ztuhla. Je skoro tekutá :-( nevíte, kde je chyba? Děkuji moc

spagetka spagetka

24. 7. 2014 20:13

petra: Zcela určitě ;-), já dávám výhradně teda diaželírovák, ale želírovací cukr i normál, nebo gelfix je i lepší

petra

24. 7. 2014 20:11

Muze se misto normalniho cukru dat zelirovaci?:):-)

Ivana Ch

13. 8. 2013 15:10

No nám mirabelková marmoš chutná víc jak meruňková. Ale letos asi nebude, né že bych neměla mirabelky, u nás dělají kanalizaci, kolem jezdí moc náklaďáků, mám strach že to bude samá splodina, a prachu strašně mooc. Majoránku ze zahrady jsem myla z osmi vod. Pelargonie na okně mám úplně umořený.

Zdenka1

13. 8. 2013 14:41

Mirabelkovou marmeládu jsem dělala poprvé. Byla jsem překvapena její příjemnou a lahodnou chutí:-p:yes:. Samotné zpracování je jednoduché a rychlé. Posílám bodík a doporučuji ostatním také vyzkoušet:yes::-p

rebeka rebeka

23. 9. 2012 13:41

mirabelková a špendlíková... moje nejoblíbenější;-):-p:yes::yes::-K

Frantiska Frantiska

16. 8. 2012 11:55

ja varim marmeladu jen z cukru a nekazi se :)

Verca

16. 8. 2012 10:55

dobrý den, opravdu se nemusí dávat žádný gelfix a podobné věci??? Nezkazí se??

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 9. 2011 07:20

Mirabelkovou jsem dělala loni, je opravdu úžasná....výborná, pikantní:yes::yes:

janatka janatka

6. 9. 2011 22:49

Také jsem letos poprvé dělala z mirabelek.Dostali jsme od známých asi 10kg,tak jsem ze všeho udělala džem.Já jsem mixovala.A je pravda,že připomíná meruňkovou je prostě skvělá!!!!!!!!:yes:

Mirka

6. 9. 2011 19:57

Letos jsme mirabelkovou vyráběli poprvé a je úžasná...jednu várku jsem zkusila i část mirabelek doplnit do kila meruňkami...taky skvělé...zkusila jsem jak propasírovanou verzi tak nepropasírovanou...:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marmelada z mirabelek mirabelky džem skvělá marmeláda z mirabelek džem z mirabelek mirabelkový džem špendlikova marmelada recept špendlikova marmelada jak zpracovat mirabelky mirabelky recepty marmeláda z mirabelek recept zpracování mirabelek džem z mirabelek recept recepty z mirabelek špendlíkový džem recept špendlíkový džem recept recept na marmeladu z mirabelek džem z mirabelek-recept marmelada s mirabelek recepty mirabelky recept na džem z mirabelek

Suroviny: mirabelka, kyselina citronová, cukr krupice

TopRecepty.cz

Mirabelková marmeláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ypZV