Dýňové zelí
Dýně hokaido se dá připravit na mnoho různých způsobů. Krom polévky, se z ní dá připravit i výborné dýňové zelí, které můžete použít jako přílohu k pečenému masu, nebo si ho dopřát jen tak, samotné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 17:14
18. 11. 2019 16:13
12. 5. 2014 19:10
Dýni nastrouháme nahrubo,přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, pokmínujeme, podlijeme troškou vody a přidáme na másle (sádle) osmaženou cibulku, trochu octa dle chuti a sůl dle chuti. Dusíme do měkka (cca 20 min). Ve šlehačce rozšprudlovat hl.mouku a zelí zalít tak, aby hmota byla tak akorát - ani hustá ani řídká Kalorická bomba, ale SUPER
31. 1. 2013 23:27
19. 1. 2013 11:03
19. 1. 2013 10:58
Rozdíl mezi dýní Hokkaido a jinou dýní je v tom, že z dýně Hokkaido je zelí rychleji hotové, tedy pozor, aby se moc nerozvařila, já dělám většinou z máslové dýně a jde rovněž, ale jak píši - když jsem dělala z Hokkaido, byla jsem překvapena, jak rychle bylo měkké.
26. 3. 2012 07:24
25. 3. 2012 21:15
14. 11. 2011 09:03
13. 11. 2011 19:09
30. 9. 2011 10:29
29. 9. 2011 18:26
29. 9. 2011 18:11
Takže kľudne použi akúkoľvek tekvicu, bude to dobré
29. 9. 2011 17:15
máš další bodík ode mě,páč se mi ukrutně líbí ta barvička zelíčka
29. 9. 2011 14:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 6 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 6 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 6 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 6 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 9 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 9 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Očistit dýni a připravit ji k další úpravě zvládne podle našeho videa každý. Cenná surovina se hodí pro mnoho skvělých pokrmů
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Další recepty
Tématické fráze: dýňové zelí recept na dýňové zelí dynove zeli recept dýňové zelí recepty zelí z dýně hokaido zelí z dýně zelí z máslové dýně recepty dýnové zelí dýňový zelí dinove zeli recept dýňové zelí dýnové recepty zamražená dýně dýňovézelí dýňová zelí dýně jako zeli recepty na dýňové zelí hokaido zelí dynove zeli dýňové zelí hokkaido
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, cukr, ocet
Dýňové zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmY8
22 názorů