jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Tykvový prívarok

Tykvový  prívarok
nahoru
Tykvový  prívarok Tykvový  prívarok Tykvový  prívarok Tykvový  prívarok Tykvový  prívarok
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zeleninová jídla

Suroviny:

1 tekvica, kôpor, soľ, mlieko ( smotana ), 1 lyžica hladkej múky, cukor, ocot, 1 cibuľa, olej
Tekvicu nastrúhame na hrubšie a dlhšie rezance ( na špeciálnom strúhadle ),

Postup přípravy receptu

Na troške oleja orestujeme narezanú cibuľu, pridáme tekvicu, kôpor, osolíme, troška podlejeme vodou a 10 min podusíme. Tekvica sa nesmie rozvariť, rezance musia ostať celé. Zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku a troška povaríme. Odstavíme, ochutíme cukrom a octom na sladkokyslo.
Podávame so zemiakmi a volským okom, klobáskou na cibuľke a paprike alebo kúskom mäsa.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Tykvový prívarok"

autor: milusaDz (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.10.2014 23:47:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja,až na ten kopr to je dýňanka.To je ono,ještě do ní dávali kuličky z nudlového těsta.Nosili to sebou na pole nebo pasákům na
pastvisko.Struhadlo použiju na burgán-krmná řípa.Hned zítra ji udělám,doujám že bude mít táta radost.

autor: tejaja
vloženo: 06.10.2013 17:23:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jarka skrobakova: Jarka, ďakujem za foto smajliksmajlik Teším sa, že chutilo, je to ten najlepší prívarok na svete smajliksmajlik

vloženo: 06.10.2013 15:40:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už dlouho jsem se chystala uvařit tuhle baštu a tak se stalo dnes. Tejajko je to výborné, ten kopr nám tam velice chutnal. Určitě budu připravovat častěji tento skvělý prívarok. Posílám veliký bod a foto. Děkuji za fajn recept. smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik Já osobně bych to mohla jíst jen tak bez masa - mňamka smajlik

autor: rebeka
vloženo: 29.09.2011 18:25:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

šupa..nemusí být hokaidosmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: VikiB (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.08.2011 15:38:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja som kúúpila maslovú tekvicu a bolo to výborné, mali sme to s duseným sójovým mäsom a zemiakmi.Diky za receptsmajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.07.2009 20:22:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanka smajliksmajliksmajlik Nerob mi takto navečer tými obrázkami chute smajliksmajliksmajlik Tekvíc plná chladnička, to sa mám takto navečer prejedať ? Bóže, ty si ale kámoška...smajliksmajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 15.07.2009 18:13:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vidím,že na prívarky si odborníčka smajlik S tou šťavou máš úplnu pravdu,dokonca som to predtým chcela napísať aj jasmajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.07.2009 14:47:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanočka, keď je tej šťavy veľa, tak ani to mäsko nechýbasmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik
Bolo to nedorozumenie, pá smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 15.07.2009 14:33:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja som len napísala,ako to varím ja smajlik.Preto som napísala,že so sladkou,šlahačkovou smotanou,lebo napr.kamarátka tam dáva kyslú.Tiež som to skúšala a nebolo to ono smajlik.No a že to jedávame s duseným mäsom...ty si napísala s kúskom mäsa,tak to mi pripadalo,ako napr.s kúskom pečeného alebo tak smajlikIde proste o to,že tento prívarok som už skúšala na veľa spôsobov a našla som si ten najlepší-s duseným mäskom (a musí tam byť veľa šťavy smajlik) a s chlebom.To je všetko,dúfam že som ťa nenahnevala,viem že tam máš uvedené všetky varianty podávania smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.07.2009 08:53:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Ivanočka moja, veď to tam píšem smajliksmajlik v surovinách je napísané mlieko a v zátvorke smotana, vyberie si každý, čo chce, ja uprednostňujem mlieko, vyhýbam sa zbytočným tukom v smotane, kto radšej smotanu, má to tam uvedené. A na konci postupu je napísané, s čím podávame, a tam je uvedené aj mäsko. smajliksmajlik Tak prečo to ...ale...smajlik
Ale máš úplnú pravdu, toho treba navariť vedro, inak bude málo smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 14.07.2009 11:35:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto je výborné jedlo,ale my ho robievame s duseným mäsom a sladkou smotanou.Práve dnes ho mám na pláne,potom pridám aj fotku.Kto to nepozná,možno mu to nepripadá nejak slávne,ale ja určite dávam bod,u nás sa toho musí navariť vždy aspoň za kýbel a jeme to s čerstvým chlebom,zemiaky mi k tomu moc nechutia.smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 21.01.2009 17:22:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rasto, u nás sa strúhala tekvica vždy na takéto hrubšie dlhé rezance. Doma sme mali na to špeciálne strúhadlo. Potom to dlho nebolo u nás dostať, až nakoniec po revolúcii som si strúhadlo doniesla z Rakúska. Teraz už by sa to skôr našlosmajliksmajlik

autor: Rasto (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.01.2009 17:16:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tekvicovy privarok vyzera velmi chutne osobne tento pokrm mam velmi rad len ja som tekvicu struhal na jemno urcite vyskusam aj tento uvedeny recept co najskôrsmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

privarok z maslovej tekvice privarok tekvicovy tekvicový prívarok s mäsom tykvová privarok tykvový olej privarok dynovy privarok hokaido prešovský prívarok z cukety dynovy privarok rasta kuchařka tekvicovy olej zeleninovy privarok tekvicovy privaro najlepší asijská jídla najlepsi tekvicovy privarok g tekvicovy privarok recept tekvicovy privarok recept tykvový prívarok tekvicovy privarek tekvicovy privarok tekvicovy privarok co k tomu cuketovi privarok tekvicové pokrmy prívarok z tekvice recept cuketovy privarok recept tekvicový prívarok takvicovy prívarok cuketový prívarok recept tekvica na prívarok cuketovy privarok recept na tekvicovy privarok maslova tekvica privarok tekvicový prívarok z maslovej tekvice recept tekvicovi privarok tekvicový prívarok-recept tykvovy privarek recept privarok cuketová prívarok tekvica maslová recepty tekvicovi privarok tekvicový tekvicovi privarok recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty