Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dcera mi říkala, že v Rakousku dávají na ryby bobkový list a citron, to mě inspirovalo a místo citronu, kde jsem použila jen šťávu jsem dala jablko, podávala jsem s rozšťouchanými pórkovými bramborami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2015 14:48
28. 9. 2015 14:40
19. 10. 2011 15:51
19. 10. 2011 10:31
18. 10. 2011 22:14
18. 10. 2011 20:22
18. 10. 2011 19:40
Recept určitě vyzkouším +
18. 10. 2011 19:02
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje
18. 10. 2011 17:13
18. 10. 2011 17:09
18. 10. 2011 16:51
18. 10. 2011 16:39
18. 10. 2011 15:54
18. 10. 2011 15:40
18. 10. 2011 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
„Ryby nejím, protože smrdí.“ Vyvraťte dětem častý argument pomocí jednoduchého triku
Další recepty
Tématické fráze: holandský pstruh recept holandský pstruh pstruh holandsky recept na mořského pstruha připrava mořskeho pstruha holanský pstruh recept recept holandský pstruh pstruh mořský-kuchařka aby se maslo nepripalovalo holandský pstruh recepty jak opéct pstruha holandský pstruh na jablkách servírování pstruha jak správně servírovat pstruha na talíři pstruh na bílem víně recept holandcký pstruh pstruh holandský recept recepty holandský pstruh příprava holandského pstruha holandský pstruh na víně
Suroviny: pstruh, bobkový list, šťáva citronová, jablko, víno bílé, pepř, sůl, mouka hladká,
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
24 názorů