Pórkové karbanátky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 412 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z časopisu Albert v kuchyni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2020 07:14
Eja57: Recepty v časopisech bývají občas neproveditelné - konečně co tam mají stále tisknout! Tady bych viděla lehkou pomoc. Brambory bych uvařila ve slupce a nastrouhala, případně tu mouku využila už při přípravě těsta. Musí však jít o brambory, které se dobře pojí a nejsou vplné vody, což momentálně jsou téměř všechny. Docela mě to taky láká vyzkoušet.
20. 11. 2020 22:02
solar.ludek@seznam.cz: jak jsem psala - recept vyzkoušený nemám, ani zřejmě nikdo z komentujících, bohužel...příležitostně vyzkouším, ale podle Vašich postřehů věřím tomu, že je recept problematický
20. 11. 2020 07:58
Eja57: Dobrý den, musím se ohradit proti tvrzení, že jsem napsal sprostý komentář. Pouze jsem užil synonymum pro exkrement, ale pouze ve formě prvního a posledního písmena s tečkami uprostřed. To mi sprosté nepřipadlo, ale názor moderátora má přednost. Ještě k tomu "top" receptu. Zkusila jste si ho vůbec uvařit ? Ta absence vajec mi byla podezřelá od samého počátku přípravy. Když jsem si navážil 500g brambor, tak jsem musel konstatovat, že pro čtyři průměrné strávníky by nestačily ani jako příloha např. k řízku. V neposlední řadě musím také úspěšně pochybovat o celkové době přípravy. Pokud budu postupovat přísně racionálně a během ohřevu vody stihnu oloupat a nakrájet brambory, včetně přípravy pórku a budu-li pórek "opékat" zároveň s vařením brambor, tak vidím čas podávání oběda za 30 minut od zahájení přípravy jako notně nereálný.
19. 11. 2020 15:27
solar.ludek@seznam.cz: že tento komentář už je více k věci než ten sprostý, co jsem smazala....v komentech nevidím, že by někdo podle receptu vařil, ale recepty autora vždy fungují....dle mých zkušeností s podobnými "plackami" je to o tom, vydržet dostatečně dlouho do obrácení, ta vrstva na pánvi musí být už úplně hotová....
Mrzí mne, že Vás recept zklamal, vyzkouším ho a dám vědět....
Mrzí mne, že Vás recept zklamal, vyzkouším ho a dám vědět....
19. 11. 2020 14:13
Velice špatný recept. Vůbec to nedrží pohromadě, takže to na pánvi nelze obrátit, aniž by z toho vznikl trhanec. Musel jsem přidat dvě vejce a čtyři velké lžíce polohrubé mouky a pak se to s velkou opatrností dalo osmažit z obou stran. Pro žlučníkáře to ale není, pije to olej jak duha. Jo, a ten pórek musí být opravdu velký, ne jako ti chudáčci z Alberta, aby to mělo opravdu pórkovou chuť. A že by se z toho měli najíst čtyři dospělí ? Ani náhodou.
15. 2. 2012 22:36
Moc hezký receptík+14Příloha je také príma
9. 2. 2012 20:09
Příjemné jídlíčko
9. 2. 2012 12:10
Taky jsem na ně koukala v Albertu a bylo k tomu nějaké masíčko s hořčicí a tymiánem, ne
9. 2. 2012 08:56
Máš to moc hezké, taky se mi líbí ten řízek jako příloha+9
9. 2. 2012 00:32
Ty jsi mne předběhl
8. 2. 2012 21:50
Zajímavé...
8. 2. 2012 21:02
Doogo, dobrý a jistě i chutný nápad, proto máš 6.boda
8. 2. 2012 20:44
no,už vím,co na zitra...
8. 2. 2012 20:20
tak ty milujuobčas je také dělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 29 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 2 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: porkove karbenatky porkovy karbanátek karbanátky s porkem karbanatky z porku karbanátky s s porkem recepty z porku karbanátek s pórkem pŕkové karbanátky karbenatky s pórkem recepty s pórkem karbamatky s pórkem pórkové karbanátky-recept pórkové recepty porkove karbanatky z trouby karbanátky pórek karbenátek z na porku karbenatek s porkem karbanátky s porkem kureci karbenatky s porkem recept-pórkové karbanátky
Suroviny: pórek, brambory, máslo, mouka polohrubá, sůl, olej
Pórkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7O9G
14 názorů