Karbanátky s pórkem

Mleté maso Doba přípravy: asi hodina 6 názorů

Mleté maso Doba přípravy: asi hodina 6 názorů

Suroviny

1 kg pórku
500 g mletého masa
2 vejce
1 lžíce strouhanky
1,5 lžičky soli
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Dobře opláchneme pórek a nakrájíme najemno.

  2. Pórek uvaříme ve vodě s 1 lžičkou soli po dobu asi 20 minut.

  3. Poté jej scedíme a vyklopíme do mísy.

  4. K pórku přidáme mleté maso, vejce, krupici n. strouhanku, půl lžičky soli a dobře promícháme.

  5. Ze směsy vytvarujeme asi 20 - 25 karbanátků, které smažíme na pánvi zpoloviny ponoředé v oleji.

  6. Po vyjmutí je pokládáme na savou papírovou utěrku a podáváme teplé.

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Karbanátky s pórkem

Tématické fráze: karbanátky z mletého masa recept jak dlouho smažit karbanátky mlete maso s porkem nakládané karbanátky karbanatek s porkem nakládaný karbanátek karbanátky z mletého masa s porkem karbanátky doba smažení karbanatky z mleteho masa jak dlouho se smaží karbanátky kuřecí karbanátky s porkem jak dlouho smažit karbanátek karbenátky s porkem karbanátky mleté s porkem recept nakládané karbanátky jak dlouho se smazi karbenatky karbenatek s porkem jak dlouho smažit karbenátky karbenatky z porku