

Karbanátky s pórkem
Suroviny
- 1 kg pórku
- 500 g mletého masa
- 2 vejce
- 1 lžíce strouhanky
- 1,5 lžičky soli
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Dobře opláchneme pórek a nakrájíme najemno.
Pórek uvaříme ve vodě s 1 lžičkou soli po dobu asi 20 minut.
Poté jej scedíme a vyklopíme do mísy.
K pórku přidáme mleté maso, vejce, krupici n. strouhanku, půl lžičky soli a dobře promícháme.
Ze směsy vytvarujeme asi 20 - 25 karbanátků, které smažíme na pánvi zpoloviny ponoředé v oleji.
Po vyjmutí je pokládáme na savou papírovou utěrku a podáváme teplé.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Karbanátky s pórkem
-
VYNIKAJÍCÍÍÍÍ...
přidala jsem ještě najemno strouhaný sýr a mňaaaaaam
BOMBA!!
-
Karbenátky chutnaly
+7přidala jsem foto
-
Taky doporučuji, dělala jsem a moc to chutnalo.
-
Moc dobré dávám bodík a mohu jen doporučit
-
Také si myslím, že pórek se tam náramně hodí
+
-
S tím porkem jde mleté dobře do kupy