Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tunel s bebe stříškou

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 2. 2012 22:01

Suroviny

Porce: cca 10 kousků

Nutriční hodnoty

Energie4 276 kJ / 1 022 kcal
Bílkoviny48,12 g
Tuky39,68 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 404 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy111,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jsem docela proslulá svými tunely, hlavně u návštěv mají velký úspěch a tak jsem si říkala, že zkusím nějakou změnu pro hezký efekt. A povedlo se. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

10. 2. 2012 00:39

Krásný tunel,hned bych si kousek ochutnala.:yes::yes:

Jenny

10. 2. 2012 00:30

:yes:+10;-)

Zdenka1

9. 2. 2012 23:20

pipre pipre

9. 2. 2012 23:19

Tak tento tunel vyzkouším určitě a dávám bodík+8
pro varilamysickakasicku: Já dělala podobný, možná ti to pomůže jako návod. Posílám odkaz, aniž bych chtěla upozornit na svůj recept. http://www.toprecepty.cz/recept/11818-tvarohovy-tu...

Zdenka1

9. 2. 2012 23:17

Krásný tunýlek:-p:yes:

katyvypl

9. 2. 2012 22:56

Pro varilamysickakasicku: našla jsem nafocený postup obyčejného tunelu- snad ti pomůže. ;-)www.mamincinyrecepty.cz/zakusky/tunel-plny-chuti

jirholu jirholu

9. 2. 2012 22:50

Moc pěkné ;-):-p +:yes:

katyvypl

9. 2. 2012 22:48

Bibinka: Moc děkuji, musím se přiznat, že je to moje první proplétání - hrozně jsem to chtěla zkusit. :-)

katyvypl

9. 2. 2012 22:45

No,tak trochu, představ si, že máš velký plech upečeného těsta. Na něj položíš srnčí hřbet a vykrojíš si jeho spodek (obdélník), který bude tvořit tu pokličku na vrch (po překlopení dno tunelu). Poté ještě po těstě srnčím hřbetem přejedeš (zhoupneš se, uděláš půlkruh) a zase vykrojíš a tím ten srnčí hřbet vyložíš. Jeden kus dovnitř (ten je větší) a druhý na přiklopení. ;-) Co ty na to?

Bibinka Bibinka

9. 2. 2012 22:44

katyvypl: Katy, to je nádhernej tunýlek, obvzlášť to jako propletení navrchu vypadá moc pěkně;-) Máš ode mne 5.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 2. 2012 22:42

katyvypl: takže nakrájet podle formy na kousky, a udělat tzv"obklad srnčího hřbetu" po stranách, škoda, že jste to nefotila, někdy fotopostup, více napoví, než popis, alespoň něco, díky :-K

katyvypl

9. 2. 2012 22:35

Ano, ano. Ten plát těsta je potřeba změřit dle velikosti srnčího hřbetu, nakrájet podle toho a vyložit tím srnčí hřbet a po naplnění plátem těsta ještě přiklopit. snažila jsem se to v postupu vysvětlit co nejlépe to šlo... :-8

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 2. 2012 22:27

Nádhera, jen škoda, že není vidět ten postup,abych si to více představila, nějak tam dost dobře nerozumím, jak si ho mám vyložit těstem, které je upečené? Pokrájet? Pak ho tam dát jak?? díky :-K

Jindra

9. 2. 2012 22:13

To je nádhera:-K

srettka

9. 2. 2012 22:12

boze, dolu s bramacem, ode dneska chci na strechu bebe strisku, samo ze i s tim puvabnym tunylkem:-8 a za komin si dam posed se lzici na retizku:-p mnaaam:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tunel z bebe sušenek srnčí hřbet z bebe sušenek tunel z bb sušenek tunel z bebe tunel sladky srnčí hřbet z bb sušenek bebe srnčí hřbet tunel ze sušenek bebe hřbet hřbet z bebe sušenek recept na strisku z bebe susenek sladký tunel bebe tunel malinový tunel tunel z bb bebe sušenek tvarohovy tunel bb z bebe sušenek bebe tunelem srnčí hřbez z bebe sušenek návod na stříšky zákusek tunel v srnčím hřbetu

Suroviny: vejce, cukr písek, mouka polohrubá, kakao, voda, sušenky bebe, pudink malinový, pudink čokoládový, ztužovač dr. oetkera za studena, šlehačka, ztužovač smetany

TopRecepty.cz

Tunel s bebe stříškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD8L