Australská stříška

kopr77 Kuchař:

Moučníky , Nepečené a mražené, Řezy 13 názorů

511

Suroviny

1 balíček BeBe sušenek
pikantní marmeláda
mléko na potření
Poleva:
150 g čokolády na vaření
1 lžíce ztuženého tuku
Tvarohová náplň:
500 g tvarohu
125 g rozpuštěného másla
1 hrnek moučkového cukru
1 vanilkový cukr
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Be - Be sušenky (21 kusů) naskládáme na alobal do tří řad, potřeme silnou vrstvou tvarohové

    náplně, uprostřed tvarohové náplně uděláme rýhu a do ní dáme marmeládu.

  2. Krajní řady sušenek opatrně zvedáme i s fólií do stříšky. Zvenku ji potřeme horkým mlékem, zabalíme zpět do fólie a dáme ztuhnout do ledničky.

  3. Druhý den polijeme sušenky polevou a necháme ztuhnout. Čokoládu rozpustíme se ztuženým tukem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Australská stříška

  • Paprika Paprika

    Fotku finále jsem bohužel nanašla a včera jsem si uvědomila, že bych svou chybu měla napravit. Tak jsem tento dezert dnes udělala znovu. Použila jsem kupovanou polevu Carla (extra tmavou a bílou) a ona je po ztuhnutí bohužel dost tvrdá. Takže vkládám fotku celého řezu a né hezky nazdobeného talířku, protože talířek vypadal dost nevzhledně. Chuťově je to ale moc dobré.;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    :-O Já na fotku "finále" v tom letním mumraji asi zapomněla:-8:-8. Pokusím se ji najít a když nebude, tak to někdy udělám znovu a fotku dodám.;-)

    Odpovědět

  • Míla Míla(neregistrovaná)

    Ellen, to je jenom jako, to víš, že podobné sušenky v Austrálii jsou, i ta rudá stříška je tam taky ve vnitrozemí. Ovšem jestli jsi tam byla.

    Odpovědět

  • Ellen Ellen(neregistrovaný)

    Australska striska ????4 + BB susenky ????????
    Ziju v Australii leta ale zadne BB susenky tady nikdo nezna - ty jsou proste ceske...
    Tak teda -jak to muze byt Australskej recept :-?

    Odpovědět

  • džango džango(neregistrovaný)

    PAPRIKO - prosím, kde je fotka finálu?:-(

    Odpovědět

  • plotna plotna

    S tím banánem souhlasím.Ale ta marmeláda může s tou chutí udělat zázrak.To je opravdu dobrý nápad.Jenom doporučuji nedávat jenom tvaroh.Je to velice syté.Já osobně přidávám zakysanou smetanu.A nebo tu šlehačku.A na kousky pokrájené mandarinky.:-O:yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Zatím tuhne v lednici. Fotku hotové stříšky vložím později.;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    aanicka...prosim ta nemohla by si tento tvoj typ vlozit do rubriky tipy a triky?? prosim..je to skvely trik a tu by mozno zapadol...tipy a triky su tu http://www.toprecepty.cz/tipy-a-triky.php

    Odpovědět

  • aanicka aanicka

    Kdo nemá rád máslové krémy, tak super je místo másla přidat k tvarohu jednu šlehačku vyšlehanou do tuha. Je to fakt mňamka.:-p

    Odpovědět

  • VeRuLii__33 VeRuLii__33(neregistrovaný)

    no a naco mám jako psát tu číslovku? kčemu to kčertu je užitečný?

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

  • Maki Maki(neregistrovaný)

    Jj souhlasiim tady s jollkou:-)banan je urco lepsi ne z marmelada;-)

    Odpovědět

  • jollka jollka

    místo marmelády zkuste banán:-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo