Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 219 kJ / 1 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,90 g |
Tuky | 19,11 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 95,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Honila nás mlsná, na mrazáku kuličky, v lednici poslední zbytečky žampionů (ještě mi vyšlo i na polévku), jeden pomeranč a další chutná improvizace byla v poledne na talíři. Původně jsem ještě chtěla přidat nějakou tu slaninku, ale nechtěla jsem jídlo překombinovat. Chilli sladká omáčka je z Kauflandu, ale mívají ji i v Intersparu a Sauce Indonesia je z Lidlu, ta bývá pouze když mají týden asijské kuchyně.
Pro ty, kterým se už jen při přečtení názvu jídla ježí na těle vše, co se může postavit mohu říct, že chuťově jsou býčí žlázy různě upravené podobné telecímu masu. Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2012 09:33
10. 3. 2012 22:15
10. 3. 2012 22:12
10. 3. 2012 21:27
10. 3. 2012 20:42
Sretti
10. 3. 2012 19:48
toto já fákt nemožu pozřít, asi to bude tím, že sem v minulým životu byla chvuop a zřejmě mi snad někdo ustříhl pytélek
10. 3. 2012 19:36
srettka: chudáku malý, máš újmu duševní nebo i fyzickou
10. 3. 2012 19:35
Děkuji všem za velice príma komentářeOpět nám fajn náladu a pusu od ucha k uchu
Já vím,že tohle opravdu spoustu lidí nemusíMy když jsme se s manželem brali,hodně svatebčanů si dávalo smažené žlázy,já ochutnala také a od té doby nemám zábrany
Sreťťuli nezvracejvíš jak by Ti ty kuřecí řízky poškrábaly hrtanAle božátko myslela jsem na Tebe při vkládání receptíku,jak se Ti asi bude houpat kufřík
Ivi k Červinkům se nedostanu,ale teď je měli v Inpostu(kousek od nás) kilečko jen za 40,-kčno nekup to
10. 3. 2012 19:25
10. 3. 2012 19:23
Umíte tomu dát výtečné aranžmá, ale já stejně v povzdálí vidím houpat se ten hovězí orgán na opačném konci tura
p.s. jééžiš a jak to ještě popsala...kuličky na mrazáku...Pasti, pasti, pastičky..tys mi to sežrál...von mi to sežrál..
10. 3. 2012 19:16
10. 3. 2012 19:08
Ale - chuuuudák srettka (mimochodem - píšeš - na mražáku kuličky....jsi si jistá, že teda byly bejčí? U těch bych zdrobnělinu nepoužila )
10. 3. 2012 18:54
10. 3. 2012 18:48
10. 3. 2012 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 6 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 7 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 7 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 8 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: byci zlazy byci zlazy recepty býčí žlázy recept recept na býčí žlázy recepty na byci zlazy restované býčí žlázy recept recepty byci zlazy býčí žlázy pečené pečené býčí žlázy recept býčích žláz býčí žlázy na grilu býčie žľazy recept býčie zlazy jak odblanit býčí žlázy příprava byčích zláz recept byci zlazy recept z býčích žláz top recepty býčí žlázy býčí žlázy na gril hovězi žlazy
Suroviny: býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
16 názorů