Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z býčích žláz

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2009 13:02

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Karel

25. 8. 2014 17:12

Dnes jsme je měli a vnoučata je mají nejraděj. Stačí zajít do řeznictví a normálně si je objednat nejlépe 2,5-3kg. nasáčkovat a dát do mrazáku po 2-3 ks. Je to delikatesa.

cathleen

21. 1. 2014 10:06

Pavel: :-)doufám, že splnily očekávání...?

Pavel

14. 1. 2014 13:33

Dnes je dělám tak doufám že se mi povedou a mám už na ně takovou chut už sem je taky nejedl dost dlouho takže se na tu pochoutku dost těším:-p

Mirinka

6. 9. 2012 18:12

Je to dlouho,co jsen jedla kule jako guláš.Bylo to výborné.Zítra budu dělat řízky ,uvidíme.Přítel se už těší.

cathleen

14. 3. 2012 11:18

srettka: :-Dmrknu do starých fotek a ukážu;-)

srettka

14. 3. 2012 11:16

cathleen:modré brambory??:-O to je nějaká inkoustová odrůda ne?? to bych z toho měla taky diuný pocit, že po pozření padnu ku zemi kožená:-D esli foto najdeš, poděl se, to chcu vidět:-D

cathleen

14. 3. 2012 11:10

srettka::-)brambůrky jsou u nás asi to nejobyčejnější...i když - ještě před pár lety jsme pěstovali modrý brambory...to bylo teprve haló na talíři! Ale byly náročné na pěstování, choulostivé a když jsme na talíři viděli tu modrou - jeduli, ani nám moc nechutnaly. Už je nemáme.:-D
Ale:-! ještě mám kdesi fotku talíře i s oběděm...

zizala

14. 3. 2012 11:09

cathleen: :-D:-D:-D:yes:

srettka

14. 3. 2012 10:58

cathleen::-O:-Okrindy pindy, u vás aby se jeden bál obědvat:-D už to vidím, jak u tě sedím v kuchyni, ty vyvařuješ, tam na lince onen balíček, podezřele popsaný...hlava mě šrotuje...v ní jeden thiller za druhým, ve finiši hannibal lecter:-D:-D néé děkuji cat, jsem dnes velice, ale velice syta...opravdu nebudu...a ty brambůrky..mě se zdá že mrkly...??:-O:-D:-D

magdalenka

14. 3. 2012 10:56

cathleen: dnes si mi spravila perfektnú náladu...:-D:-D:-D

Sarovka

14. 3. 2012 10:54

cathleen: Tak tohle označení mě opravdu rozesmálo:-D:-D

cathleen

14. 3. 2012 10:53

srettka::-Da to si, sretti, představ, že máme v mrazáku balíčky se štítkem "pes"...."kočka":-D (s masem pro ně) a vrcholem asi bylo pár balíčků masa s označením "babička" - to zas byla výslužka ze zabíjačky pro naši babi. Ale kdyby nám někdo, neznalý věci, do mrazáku vlezl, asi by se divil:-D

magdalenka

14. 3. 2012 10:40

srettka::-D:-D:-D

srettka

14. 3. 2012 10:21

rekel:přírodní koule????:-O no to je strašný:-O a ten pepř už to pojmenování moc nezachrání:-S
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu:-D

rekel

14. 3. 2012 10:05

Býčí žlázy jsou zcela běžně v obchodech. Dokonce se prodává balení po 5ti kilogramech za cenu tuším 50 nebo 60 Kč. A co z toho lze všechno udělat. Prostě mňamka. Takové přírodní koule na pepři - škoda mluvit.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka

Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOjJ