Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,87 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 48,66 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem divokou rýži neměla, zdroj: Rytmus života
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2012 18:06
Ze zajímavých surovin dobrota na talíři+
4. 5. 2012 13:25
mňám
4. 5. 2012 12:54
Holky, můžete si tam kápnout, když váháte - jakékoliv bílé víno, je to moc dobré.
4. 5. 2012 12:46
issa88: V GLOBUSU je běžně
4. 5. 2012 12:45
Já jsem měla od syna k 60. narozkám Portské bílé, polévky jsem dělala obě u něj, takže jen nyní přenáším fota.Dělala jsem i vše dle a podle Zdroje Rymtusu přesně,jak tam je psáno
4. 5. 2012 12:35
Zásadně jsou tři tři druhy port: Bílé , Ruby a Tawny(ty jsou obě červené) .
4. 5. 2012 12:29
chocolate: Andrej má pravdu, i když faktem je že, původně opravdu bylo jen červené, ale holt doba pokročila
4. 5. 2012 12:27
chocolate:Podívej se sem http://www.dobreportske.cz/index.php?c=3
4. 5. 2012 12:25
chocolate:Tak to musím oponovat, protože já jsem pila i bílé
4. 5. 2012 12:23
1974andrea:Portské je vždy červené.
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
4. 5. 2012 12:19
Ivčo, ty jsi měla bílé portské nebo červené? Zajímavá a odvážná kombinace chutí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
Další recepty
Tématické fráze: rýžová polévka lehké polévky lehká polévka polévka z rýže a žampionu recept rýže s houbami rýžové víno wikipedie lehké rýžové placičky
Suroviny: mrkev, cibule, česnek, máslo, vývar kuřecí, bobkový list, jalovec, koření nové koření, víno portské, vegeta, tymián, houby sušené, houby čerstvé
Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vl1X
11 názorů