Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 763 kJ / 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 41,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V Bavorsku se tento pokrm podává při pivních slavnostech. Jako přílohu k tomu můžeme dostat čerstvé preclíky a samozřejmě vychlazené pivo. Pro větší pikantnost můžeme jeden camembert nahradit romadurem.
Zdroj - Nejlepší recepty Katka ( staré vydání)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2012 11:18
28. 5. 2012 15:35
28. 5. 2012 14:20
27. 5. 2012 08:24
26. 5. 2012 22:57
26. 5. 2012 22:52
26. 5. 2012 22:46
26. 5. 2012 22:38
Moc krásná bašta+20
26. 5. 2012 19:24
26. 5. 2012 19:16
26. 5. 2012 18:43
25. 5. 2012 16:26
24. 5. 2012 22:34
24. 5. 2012 21:20
Tak teď si ho udělám jak má být.
24. 5. 2012 20:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 11 minutami
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 20 minutami
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 40 minutami
České buchty
majka-24 uvařila před 52 minutami
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 1 hodinou
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 hodinami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
14 pomazánek na chlebíčky: Máme pro vás oblíbený výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z camembertu bavorská pivní pomazánka pomazánka s romadurem obatzer obazter pivní speciality camembert pomazánka pomazánka camembert obazter recept dobroty z bavorska pomazánka z kamembertu bavorský pivní sýr pomazánka obatzer bavorska sýrová pomazánka pomazanka z camembert pivní pomazánka recept na bavorskou pomazanku bavorske syrove pomazanky sýrová pomazánka obatzter sýrová pomazánka s romadůrem
Suroviny: sýr camembert, smetana kysaná, máslo, cibule, pažitka, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YpA
62 názorů