Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 763 kJ / 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 41,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V Bavorsku se tento pokrm podává při pivních slavnostech. Jako přílohu k tomu můžeme dostat čerstvé preclíky a samozřejmě vychlazené pivo. Pro větší pikantnost můžeme jeden camembert nahradit romadurem.
Zdroj - Nejlepší recepty Katka ( staré vydání)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2012 10:45
24. 5. 2012 10:37
Jo ale čerstvé preclíkyjsme měli, to jooooo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 3 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z camembertu bavorská pivní pomazánka pomazánka s romadurem obatzer obazter pivní speciality camembert pomazánka pomazánka camembert obazter recept dobroty z bavorska pomazánka z kamembertu bavorský pivní sýr pomazánka obatzer bavorska sýrová pomazánka pomazanka z camembert pivní pomazánka recept na bavorskou pomazanku bavorske syrove pomazanky sýrová pomazánka obatzter sýrová pomazánka s romadůrem
Suroviny: sýr camembert, smetana kysaná, máslo, cibule, pažitka, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YpA
62 názorů