Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toreadorova pánev

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

6. 6. 2012 19:56

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 335 kJ / 2 231 kcal
Bílkoviny131,49 g
Tuky185,33 g
Vláknina4,38 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,56 g
Sacharidy8,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro "vyznavače" tohoto jiného masa jsem připravila další dobrou a šťavnatou pochoutku o kterou se tady s vámi ráda podělím :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2012 16:31

Původně jsem přemýšlela o názvu"Býčí pánev":-DAle vyznělo by to,že to vlastně v aréně proflákl toreador:-O:-Sa musela bych dát za pravdu Andrejce a Terezce;-):-D:-DJeště,že jsem ty suroviny vyfotila...:-*
Díky všem:-KAlespoň se tady u komentíků pobavíme-teda alespoň já ano;-):-))Ještě se nezapojila Srettka-to by pak chytlo teprve ten správňácký šmrnc:-*:-D:-D

srettka

7. 6. 2012 16:31

U všech kulí a granátů, v Kocíkově už jsou zase cecky bejcí eunuši:-O anýzka skoupila kule, možná i žaludy a zelený:-D vypadá to náramně...já si teda u toho nakecávám..!hele voe, je to flákota, je to normální bezpečná flákota, žádný reproduk". takže pro voko dobrý, ale košt nezvládnu:-8:-))

Colombo65 Colombo65

7. 6. 2012 15:50

Mňam;-);-);-)

senky senky

7. 6. 2012 10:45

Ančinko, název je originál:-K:-K:yes: Přiznám se, že vařit asi nikdy nebudu:-8 manžel sice tvrdí, že je to delikatesa veliká, ale mám nějak zábrany:-p;-) ale teď jsem se Andri a Terezko s chutí zasmála :-D:-D:-D

tejaja tejaja

7. 6. 2012 10:39

1974andrea: :-D:-D:-D len aby to nebolo naopak :-D

1974andrea 1974andrea

7. 6. 2012 08:37

Koukám, že toreador bejka přemohl:-D:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2012 08:35

rebeka::-))olé;-)ahoj zase doma:yes:a díky:-):-K

rebeka rebeka

6. 6. 2012 21:16

škoda, že tohle není moje:-// olé:-D;-):yes::yes:
parádička, Ann;-):-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 21:16

Děvčátka moje zlaté,jak já bych se s Vámi ráda o surovinu podělila;-):-))Já mám ještě pár kousků v mrazáku,ale už brzo nebude;-(
V našem kraji je hodně prodejen"Inpost"a tam je teda dost často mívají.A když je akce tak kg mražených stojí 39,-kč.V balíčku jsou vždycky 3ks a už odblaněné a očištěné:yes:Je to paráda:-)
Díky za komentíky i hodnocení:-K:-)

Bibinka Bibinka

6. 6. 2012 21:07

Aničko, achich ouvej, kde ty býčí žlázy pořád bereš:-? Aspoň malinko bych jich prosila-prosím, žebrám, oči kroutím:-D Dávám jasnej 3.bod:yes:

jarka skrobakova

6. 6. 2012 19:58

recept se mi líbí, jen ty býčí žlázy nevím kde bych sehnala, foto úžasné jako vždy Aničko, bodík posílám :yes::yes::-K:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí kule se žampiony bolení panve u mužu býčí kule s cuketou mám žampiony jak je mužu upravit? postup pripravi bycich kuli stava k pecenym zebram bejčí žlázy recepty

Suroviny: býčí žláza, špek uzený, slanina gazdovská, bujón zeleninový, kmín drcený, cibule, paprika čerstvá bílá, žampióny, libeček, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Toreadorova pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5LY