Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami

teresa.bartos Kuchař: teresa.bartos

Doba přípravy: asi 35 min.pečení 40 min. pro 4 osoby Mleté maso 2 názory

Suroviny

10 dkg cibule
2 stroužky česneku
1 celozrnná houska
50 dkg mletého masa
2 vejce
sůl
pepř
3 rajčata
125 g mozzarelly
1 balíček oliv s papričkou
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli pokrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, přidame pomletou housku a ještě osmahneme do zlatova.

  2. Směs dame do masa , prolisujeme česnek, dáme vejce, sůl, pepř a promícháme.

  3. Menší pekáč vymažeme tukem, rozprostřeme maso, na ně poklademe na kolečka nakrájená rajčata mozzarellu a papričky.

  4. Dáme do předehřáte trouby na 200°C a pečeme asi 40 min.

Poznámka

Rajčata vyrovnám na maso, na ně dám mozzarellu a na ni pak olivy, zdobím bazalkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 70 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami

  • moni(cz)ka moni(cz)ka(neregistrovaná)

    vypadá to velice dobře

    Odpovědět

  • víla víla(neregistrovaná)

Tématické fráze: masový nákyp se zeleninou masový nákyp z cukety mocarela s rajčaty a bazalkou zapečená rajčata s mozzarelou mocarela s rajčaty zapečené maso s mozzarelou mocarela nákyp z mletého masa olivy + mozarella rajčata s mozzarelou a olivami zapečené brambory s mozzarelou mozarella s rajčaty recept zapečená rajčata s mozarelou masový rýžový nákyp zapečené brambory s olivami mleté maso s olivami zapečená mozarella s rajčaty zapecena mocarela s rajcaty zapečena mozarela s rajčaty zapečené maso s rajcetem

Zapomněl/a jsem heslo