Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 10. 2009 12:52

Suroviny

Porce: pro 4 osoby

Nutriční hodnoty

Energie6 906 kJ / 1 651 kcal
Bílkoviny133,72 g
Tuky109,53 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 806 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy29,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Rajčata vyrovnám na maso, na ně dám mozzarellu a na ni pak olivy, zdobím bazalkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

moni(cz)ka

14. 2. 2010 12:24

vypadá to velice dobře

víla

27. 10. 2009 13:44

:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masový nákyp se zeleninou masový nákyp z cukety zapečená rajčata s mozzarelou mocarela s rajčaty a bazalkou mocarela s rajčaty zapečené maso s mozzarelou mocarela nákyp z mletého masa rajčata s mozzarelou a olivami olivy + mozarella zapečené brambory s mozzarelou mozarella s rajčaty recept zapečená rajčata s mozarelou masový rýžový nákyp zapečené brambory s olivami mleté maso s olivami zapečená mozarella s rajčaty zapecena mocarela s rajcaty zapečena mozarela s rajčaty zapečené maso s rajcetem

Suroviny: cibule, česnek, houska celozrnná, maso mleté, vejce, sůl, pepř, rajče, sýr mozzarella, olivy s paprickou

TopRecepty.cz

Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVQz