Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roastbeef

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte kvalitní maso a zkuste roastbeef podle nás.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby odležení

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby odležení)

4. 8. 2012 22:48

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 210 kJ / 1 484 kcal
Bílkoviny213,90 g
Tuky67,70 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 730 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy4,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musím se přiznat, že tento rostbíf (psáno česky :)) ) byl můj první podobný pokus v životě, vzala jsem si na pomoc recept z Apetitu a rady p. Václava Friče, kuchaře, který v Apetitu uvádí seriál o mase.

Roastbeef jsem podávala teplý, s http://www.toprecepty.cz/recept/27786-omacka-ke-gr... a protože součástí večeře byla i velká studená mísa i s http://www.toprecepty.cz/recept/14694-podmaslove-b...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

4. 8. 2012 23:34

senky: ty jo.. já to asi fakt prubnu.. podmínkou je, že miláček koupí portské.. chce to:-? chce:-! a pak se obětuju a ten zbyteček:-8 dopijuu:-D:-D jsem ale chytrá, coo:-?:-? však nejsem mladá, ani blbá:-8:-8:-D:-D:-D;-)

Drobek::-D:-D:-D:yes::yes:

chocolate chocolate

4. 8. 2012 23:34

rebeka:Nadi, vidím to takto aneb jak nejrychleji připravit roastbeef...koupíš cca kilo nízké roštěnce, dvě láhve kvalitního červeného, nejlépe z Argentiny stejně jako ten bejk, a vydáš se do Bystřice pod Hostýnem;-).

Drobek Drobek

4. 8. 2012 23:32

Co je to za rány? To tluču čelem o zem jak se klaním. Dokonalost sama. Co já už viděl zku*vených roastbeefů... Tohle je přímo blbuvzdorné. Bod je snad samozřejmý, tak aspoň kytičku přidám.:-K

senky senky

4. 8. 2012 23:32

rebeka:nic, maso je zatažené a opečené na oleji;-) a trošku šťávičky si pustí:-8:-)) těším se na zítra na studený plátek, asi ani neusnu:-D:-D:-D

rebeka rebeka

4. 8. 2012 23:30

senky: a před transportem do trouby.. pekáč nevymažu, nepodlévám.. ničehož nic:-?:-?

senky senky

4. 8. 2012 23:24

rebeka: nebóój, fakt v pohodě;-)´nemám teploměr na maso, asi si ho pořídím:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 8. 2012 23:14

Bože Jani to je nádhera:-K+7:-pJá jsem srabík:-8já bych se toho bála:-)Jsi šikula:yes:

rebeka rebeka

4. 8. 2012 23:13

jan.alois: no, jak pro koho:-//:-D:-D svíčkovou na smetaně.. to jo.. to dám;-):-D ten zbytek.. bojím, bojím:-S:-8:-D:-D

rebeka rebeka

4. 8. 2012 23:12

senky: a víš co je horší:-?:-// že tuto krásu zahlídl koutkem oka manžel a zařval: to chciiii:-!:-! tak ti pěkně děkuju:-S:-//:-8:-D:-D:-D:-D:-D

chocolate chocolate

4. 8. 2012 23:08

senky:Dokonalost senky:yes::-K, máš můj obdiv.Já mám ve svých Apetitech vyhlédnuté dva recepty, ale mám z toho respekt.
Tys to dovedla k dokonalosti a proto by byla škoda, aby recept zapadl.+6

jan.alois jan.alois

4. 8. 2012 23:07

Kdo se bojí rostbeefu ,bifsteaku a svíčkové na smetaně . To je přece nejlehčí vaření. Bodík Ti dám.:-D

senky senky

4. 8. 2012 23:05

chocolate: je to lepší:-?;-):-K

jirholu jirholu

4. 8. 2012 23:04

Toto je luxusní ;-):yes::yes: , maso vypadá šťavnatě :-) - jen se zakousnout :-p:-p:yes: +3

senky senky

4. 8. 2012 23:01

chocolate:díky za názor, taky o tom přemýšlím, moc mi k tomu ta čeština nejde;-):-p jo jdu na to, když se na to tak dívám, máš recht:yes:

senky senky

4. 8. 2012 23:00

rebeka: óóó:-D vřelé díky:-K nemysli, čuměla jsem do trouby furt jak puk:-D:-D, steak neumím, moje steaky mají podrážkový syndrom:-D:-D
Tuto úpravu jsem kdysi dávno zkoušela bez toho opečení a hrůza hrůzoucí:-(:-( škoda masa;-):-((, ale toto mě nadchlo. vyzkoušej, fakt na tom nic není:-8

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rosbeef rosbeef jak na nej rosbeef recept anglický roastbeef pohlreich anglický roastbeef anglický roastbeef recept rostbif podle pohlreicha roastbeef podle pohlreicha recept na anglický rostbíf roastbeef pohlreich rostbeef podle pohlreicha hovezi roastbeef rosbief roustbeef roastbeef recept pohlreich anglický rosbeef rozbeaf rozbeef anglický rostbíf podle pohlreicha rostbif

Suroviny: roštěnec nízký, víno portské, olej olivový, tymián čerstvý, hořčice hrubozrnná, sůl mořská, pepř mletý

TopRecepty.cz

Roastbeef

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6N3

Naposledy jste si prohlédli