Roastbeef
Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte kvalitní maso a zkuste roastbeef podle nás.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 210 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,90 g |
Tuky | 67,70 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 4,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musím se přiznat, že tento rostbíf (psáno česky :)) ) byl můj první podobný pokus v životě, vzala jsem si na pomoc recept z Apetitu a rady p. Václava Friče, kuchaře, který v Apetitu uvádí seriál o mase.
Roastbeef jsem podávala teplý, s http://www.toprecepty.cz/recept/27786-omacka-ke-gr... a protože součástí večeře byla i velká studená mísa i s http://www.toprecepty.cz/recept/14694-podmaslove-b...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2012 09:04
Krááásná práce
5. 8. 2012 08:41
Jani, tak toto je krásný "majstrštyk", docela mě láká se o něj pokusit, ale zatím se pouze budu kochat a sbírat na něj odvahu. Ještě si dovolím otázku, zda máš kámoše řezníka a nebo jsi maso běžně koupila? Myslím si, že na dané surovině tu záleží opravdu hodně +15
Jóó a myslím si, že "skorosnacha" se po tomto menu už z vaší rodiny nehne ani heverem
Jóó a myslím si, že "skorosnacha" se po tomto menu už z vaší rodiny nehne ani heverem
5. 8. 2012 08:34
Co dodat - ... bůh existuje Luxusní dobrota a důkaz toho, jak hovězí maso je ve všech směrech dokonalá surovina
5. 8. 2012 08:17
Klobouk dolů, nad tou krásou!Měla by obavy něco takového vyzkoušet,na fotce to vypadá moc dobře!Jen se divím,že čtu tak dlouhé komentáře s chválou a uděleno je tak málo bodů,hned jeden přidávám+14
5. 8. 2012 07:44
Jani, si dobrá ja sa o toto nikdy ani nepokúsim - nemám odvahu...dokonca nerobím ani obyč. steaky!
5. 8. 2012 07:23
senky, to je nádhera. Já roastbeef miluju a z vlastní zkušenosti vím, že to není jen tak, ho dobře připravit. Kolikrát to jistily roštěnky s rýží. Posílám Ti velký bod a tiše závidím
5. 8. 2012 06:06
Luxusní tiše závidím tvým strávníkům+10
5. 8. 2012 05:47
taky jsem přidala bod,ale patřím k těm kuch. srabům,tak jen platonicky
4. 8. 2012 23:42
Jana Remkova:umíš a ani o tom nevíš uvidíš
4. 8. 2012 23:41
WAW!! To je něco, co nikdy nebudu umět
4. 8. 2012 23:40
Drobek:díky je to blbuvzdorné, zvládla jsem to
4. 8. 2012 23:37
chocolate: portského je ještě jedna butylka, jeden balíček 100% BIO masíčka se taky najde a ve vinotéce Tarapaca klidně přijeďte obě třeba se najde i nějaký chlap
4. 8. 2012 23:37
chocolate: nebooj.. to přijde... celé houfy
4. 8. 2012 23:36
rebeka:Bohužel jen dvě dcery a smrdutého tchořáka.
4. 8. 2012 23:35
chocolate: ještě lepšííí holka, ty jsi chytrá.. ty musíš mít chlapů
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 3 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 3 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 4 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 4 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Letem jídelním světem: Slavný louisianský sendvič s rajčaty, majonézou a rostbífem je skvělou rychlou večeří pro každého
Další recepty
Tématické fráze: rosbeef rosbeef jak na nej rosbeef recept anglický roastbeef pohlreich anglický roastbeef anglický roastbeef recept rostbif podle pohlreicha roastbeef podle pohlreicha recept na anglický rostbíf roastbeef pohlreich rostbeef podle pohlreicha hovezi roastbeef rosbief roustbeef roastbeef recept pohlreich anglický rosbeef rozbeaf rozbeef anglický rostbíf podle pohlreicha rostbif
Suroviny: roštěnec nízký, víno portské, olej olivový, tymián čerstvý, hořčice hrubozrnná, sůl mořská, pepř mletý
Roastbeef
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6N3
63 názorů