Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 17 971 kJ / 4 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 434,67 g |
Tuky | 253,70 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 33,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za skvostné maso. Tak už jsem dlouho nebyla vychvalována spolustolovníky, jako dnes.
P.S. a to čajítko po sobě laskavě ukliďte, vysypte jeho obsah atd.. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2012 19:10
rebeka: Vždycky když dělám srnčí ,tak ho musím nechat odležet,to masíčko je tak jemné ,že ten první den do sebe to koření nebere, až na druhý den je to boží,ale stojí za to počkat! Děkujeme za ty dary !
26. 11. 2012 19:05
Veronika.Hrozna: staniž se
26. 11. 2012 19:05
rebeka: Jo bude .ale zítra . Já už to nakrájela a dala nazpátek do šťávy ,ať odpočívá v pokoji/v lednici/ Amen.
26. 11. 2012 18:58
Veronika.Hrozna: mám nesmírnou radost chybí tu plno smajlíků, momentálně ten tleskající a bude fotečka
26. 11. 2012 18:56
rebeka:No je to upečeno/nemám pomalý hrnec/ krásně to vonnělo máslem a vínem. Po dokončení jsem trochu ochutnala a protože, se to nepeklo v pomalém hrnci nýbrž v troubě, tak to koření divočina ještě neprošlo do masa ,doporučuji určitě nechat přes noc odležet. Konzumace zítra, a určitě to bude dobrota.
Díky za recept.Dala jsem suchohřiby a Rulandské ! Zítra bude obídek za 1 !
Díky za recept.Dala jsem suchohřiby a Rulandské ! Zítra bude obídek za 1 !
26. 11. 2012 14:49
Tak to je luxusní... už jsem volala manželovi, že potřebuji mladou kýtu a určitě vyzkouším. Sice mám ke zvěřině blízko, ale pořád jí neumím upravovat, takže jsem ráda, za každý recept. Tohle vypadá fakt luxusně.
26. 11. 2012 13:18
Luxusni zazitek..
26. 11. 2012 10:40
Veronika Hrozná: Verčo.. po poradě s fundovanou osobou, ano.. klidně může být ze srny
26. 11. 2012 10:34
rebeko: Včera padlo srnčí ,ne kolouch,myslíš ,že by to šlo i ze srny?
25. 11. 2012 21:29
Pajaska: jo ňok.. to je naše, coo
díky všem za zájem a hezké komentíky
díky všem za zájem a hezké komentíky
25. 11. 2012 21:08
Máš Rebi štěstí,žes k tomu navrhla i nok !?!Jinak teda bych si také šmákla a chválila tě,až do nebe.To je luxus pokrm.Nikdy jsem tak mladou srnku neochutnala,ale kdyby byla možnost,také bych neodolala.
25. 11. 2012 14:25
Nevím co k tak dokonalému receptu a nádherným fotkám ješte napsat..., vše už bylo napsáno v předešlých komentářích, takže ode mě bod, ...a chybí mi tu pořád jeden smajlík a sice jak smeká klobouk dolů
25. 11. 2012 12:41
Nádhera
25. 11. 2012 12:38
Zase jeden tvůj skvost, musí to býtdivočinu mám ráda musím rozhodit sítě, protože tahle mňamka stojí za vyzkoušení+21
25. 11. 2012 00:30
To je nádhera, masíčko se muselo jenom rozplývat
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 12 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 7 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Kombucha, čajová tibetská houba: Jak se o ni starat a jak ji konzumovat
Další recepty
Tématické fráze: kolouch recept kolouch recepty recepty z koloucha maso z koloucha kýta z koloucha recepty kolouch kolouch kýta recept kolouch kolouch srnčí na hříbkách kolouch na vine recept na koloucha kolouch kyta recepty kýta kolouch maso z koloucha recepty recepty na koloucha kolouch maso kýta z koloucha recepty kolouch kyta recept receptykolouch
Suroviny: kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská
Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DPz
79 názorů