Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 14,97 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 108,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2017 17:53
Dnes som vyskúšala receptík a je vynikajúci. Hoki nám zvýšil z Vianoc a hľadali sme ten správny recept a váš sa mi zdal ten správny. Doteraz som robila rybu len vyprážanú, tak toto bolo takým osviežením. Receptík si ukladám a skúsim marinádu aj na iné ryby. Jediné, čo som nepoužila, bola tá ustricová omáčka, tú som nemala a ani by som ju tam radšej ani nedávala
20. 4. 2013 18:22
Neznam ani tuto rybu, ani marinadu, jsem na diete a shanel jsem neco chutneho z ryb. Tak tohle asi bude muj favorit - i kdyz asi marmoska moc dietniu nebude, ale kvuli teto dobrote to asi risknu
28. 11. 2012 11:38
no mňamka zatím jsem vždy koupila jen hoki medailonky tak se podívám i po filetech
25. 11. 2012 12:25
Krásně připravenoBramborovo-celerové pyré(nebo jen kaše)je oblíbená i u násJen bez toho muškátového oříšku
25. 11. 2012 02:46
To musi byt moooc dobroucke! Davam bodika!
25. 11. 2012 00:48
Hoki sice fakt neznám, ale úprava vypadá skvěle.
24. 11. 2012 22:09
Děkuju. Hoki je docela fajn ryba bez kostí (tedy ty filety) a protože její maso je sušší, ale chutné, snese chuťově výraznější marinádu i větší množství másla. Marinádu samozřejmě můžeme aplikovat i na jinou treskovitou rybku...
24. 11. 2012 22:00
jak píše Rebeka, perfektní
24. 11. 2012 21:54
24. 11. 2012 21:48
ta marináda je parádní, muškátový oříšek v brkaši je úžasný, a celé je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 7 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 8 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 9 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 9 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 10 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Tématické fráze: hoki filet hoki hoki filet recept hoki recept hoki filety hoki recepty hoki filet recepty hoki na kmíně treskovník recept filet hoki recepty hoki treskovník filety hoki recept hoki bramborovo celerové pyré hoki filety recept hoki filety recepty treskovník recepty recept celerové pyré co je hoki
Suroviny: filet hoki, kopr, máslo, sůl, vývar zeleninový, olej olivový, šťáva citronová, omáčka ústřičná, marmeláda meruňková, česnek, sůl, kmín mletý, pepř, brambory, bulva celerová, smetana ke šlehání, máslo
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXn6
10 názorů