Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slezské řízky

Bramboráky patří mezi prosté jídlo, které je oblíbené napříč generacemi. Když ale základní bramborové těsto naplníte masem, houbami a uzeninou, rázem vykouzlíte bohatý hlavní chod, který ocení zejména mužské osazenstvo stolu.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 1. 2013 21:00

Suroviny

Porce: počet porcí je dán spotřebitelem

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 223 kJ / 770 kcal
Bílkoviny3,50 g
Tuky84,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 1. 2013 15:23

Parádní mňamka:-p:yes:Moc hezky Ti to fotí;-):-K

1974andrea 1974andrea

17. 1. 2013 12:11

Parádní řízeček:-p:yes:

pipre pipre

17. 1. 2013 12:02

Plněné bramboráky dělávám ráda, ale toto může být fakt dobré:yes::yes:+

rozmarynaH rozmarynaH

17. 1. 2013 10:50

Z krůtího moc nevařím a jak vidno, je to velká škoda. Až půjdu nakupovat maso, přidám si krůtí do košíku a něco, třeba Jani tohle, vyzkouším:yes:

nofrona

17. 1. 2013 10:15

rebeka to napsala za mě;-), taky bych se pomazlila
:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2013 10:08

Dana61: díky;-)

Dana61

17. 1. 2013 08:53

no to je zase nádhera:yes::-D brzy zrealizuji;-) nádherné foto a skvělý fotopostup pro začátečníky:yes:

rebeka rebeka

16. 1. 2013 23:31

hmm, takový hodně vymazlený Ondráš, super, Jani:yes::yes:;-):-p:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2013 22:14

No, není to dietní, není. Já měla něco jiného, ale že to bylo dobré, o tom nepochybuji. Kdysi jsme byli na nějakém srazu v hotelu Beskyd u Radhoště a měli jsme tam něco takového. Vím, že jsem osobně zašla za kuchařem, co tam dal. No, moc se mu nechtělo mi to říkat, ale nakonec kápnul božskou;-). Já umím být hodně přesvědčivá.;-)

mikklik

16. 1. 2013 22:08

A dieta je zase v prd...;-(

mia2404 mia2404

16. 1. 2013 22:06

:-p to musí byť dobrota +1:yes:

ivulinka ivulinka

16. 1. 2013 22:02

Moc pěkné a nádherně energeticky vydatné, sbíhají se mi sliny na ty podušené houby se škvarečky, jsem si jista, že bych doma s touto dobrotou sklidila veliký úspěch:yes:

Gabi

16. 1. 2013 21:43

Cholesterová bomba, určitě chutná ďábelsky.
Nevím, jak to říct - všechno, co není zdravé nám chutná, nebo všechno co nám chutná je nezdravé?
To se žlučník zase potěší!
Odkud je ten název, protože řízků v bramborákovém těstě je hodně, ale tenhle je první i s náplní.

eva hubova eva hubova

16. 1. 2013 21:33

:-p:-p:yes:

Dooga Dooga

16. 1. 2013 21:23

Tak to je darda. :yes::-p Houby, masíčko, bramborák - kdo by odolal.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slezský řízek cholesterová dieta cholesterová dieta recepty slezky řizek slezské recepty slezský kuřečí řízek slezsky rizek recept slezská kuchyně recepty dáme řízek dieta cholesterova slezsky rizek v bramboráku božské řízky slezský kuřecí řízek recept slezský řízek recepty řizek řízky recept slezsky rizek prezidentské rizky recepty slezské kuchyně český řízek

Suroviny: maso vepřové, houby lesní, slanina uzená, sůl, pepř, mouka hladká, brambory, vejce, sůl, pepř, majoránka, česnek, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Slezské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXD9