Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemnický řízek v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

30. 1. 2016 13:41

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie29 848 kJ / 7 134 kcal
Bílkoviny423,09 g
Tuky426,67 g
Vláknina51,30 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 13,80 g
Sůl34,09 g
Sacharidy376,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlasta244

9. 3. 2016 13:26

Já dělám to samé ale maso předem neopékám syrové ho hned dám na bramborák a přikryji ho bram.těstem tudíž ta vonavá štávička zůstane v tom bramboráku a je to pěkně stavnaté :-p

aknelka.ms

1. 2. 2016 20:57

Majkaa: Na 2 kg brambor je to asi akorát :)

Majkaa Majkaa

1. 2. 2016 17:51

Není to moc, 2 hrsti majoránky?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky v bramboraku rizek s bramborakem přílohy k bramborákům rizek bramborak domažlický řízek

Suroviny: olej, sýr eidam, prsa kuřecí, česnek, brambory, slanina anglická, vejce, majoránka, sůl, mléko, mouka hladká, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jemnický řízek v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QBVM